Társal könnyeb az élet vagy egyedül? Mi a véleményetek erről?
Figyelt kérdés
Sokan azt mondják hogy aki boldog az egyedül is boldog.Én ezt nem így gondolom.Egy ideig óráig lehet valaki egyedül boldog,de ahhoz fogható nincs szerintem mint amikor egy kemény nap után nem az üres lakásba mész haza hanem mondjuk otthon vár a társad.Sokan azt mondják hogy aki nem bír egyedül meg maradni az társfüggő,holott bele sem gondol hogy a magány miatt van ez.Én tudom mert én 3 éve egyedül vagyok de senkinek nem kívánom hogy ennyi ideig ne legyen senkije és azokat a magányos pillanatokat sem kívánom senkinek amikor ez az emberre rájön.Amikor társam van sokkal könnyebb az élet és sokkal jobban megbírkozom az élet bármely területén,egyedül ez kín szenvedés néha,és ez nem társfüggőség,hiszen az ember társas lény.2013. febr. 23. 16:10
1/8 anonim válasza:
Én pl egyértelműen társfüggő vagyok. De egyedül vagyok.
2/8 wartburg353s válasza:
Nagyon nem mindegy, milyen az a társ! Amúgy persze, hogy jobb, ha van melletted valaki, akivel szeretitek egymást. Nekem is volt magányos időszakom, és elég jól elvoltam, de azért hiányérzetem volt.
3/8 anonim válasza:
Az ember általában társas lény, de azért vannak kivételek. Meg azért ez társtól is függ.
4/8 anonim válasza:
Társsal sokkal könnyebb.
"Sokan azt mondják hogy aki boldog az egyedül is boldog."
Ezt én is hallottam, de valahogy nem tudom elhinni, hogyha egy boldog ember egyedül maradna az utolsó emberként a Földön, és senkivel nem tudna beszélni, az nem csömörlene meg...
5/8 anonim válasza:
szerintem társsal bologabb az élet és érdekesebb. az, hogy könnyebb-e vele, vagy egyedül, attól függ, milyen a társ. :)
7/8 anonim válasza:
Többféle ember van, elképzelhető, hogy valaki egyedül érzi jobban magát. De azért ez a ritkább, az emberek igénylik a társat, viszont vannak, akik nem tudják, hogyan kell megtartani. Az együttlét rendkívül hasznos, de néha kell az egyedüllét. Ha ezt egy társ nem fogadja el, abból bizony pokol lesz.
8/8 anonim válasza:
Ha jó a társad, akkor társsal. Van egy olyan elv, amellyel nagyon nem értek egyet, de amelyet sokaktól hallani: "azért járok vele, mert még mindig jobb vele, mint egyedül". Ez konkrétan hülyeség. Inkább jársz valakivel, akit nem is bírsz igazán, mint hogy egyedül legyél? Na neeee...
Találni kell egy olyan embert, akivel valóban jól kijöttök. Persze szükség van egy jó adag kompromisszumkészségre, áldozathozatalra, önzetlenségre és más egyebekre is egy jól működő kapcsolathoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!