Ti hogyan vígasztaltok síró embert?
Figyelt kérdés
Ti hogyan vígasztaltok síró embert? (ölelés, beszéd, szónoklat, sör, pizza, öklözés, egyéb (és ha egyéb akkor mi? ). igazából én mindig zavarba jövök ha síró embert látok és nem tudom hogyan vígasztalhatnám meg, de parasztnak se akarok tűnni. Ti hogy vígasztaltok síró embert?2013. febr. 20. 16:15
1/1 anonim válasza:
Hát, próbálom elfeledtetni vele a sírása tárgyát és viccelődöm.De nem babusgatom, mert ha engem babusgatnak sírás közben, még jobban sírok és ideges leszek mert gyávának tűnök ahogy mindenki babusgat meg körém áll, szóval hagyok a síró embernek teret
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!