Ugy értem,hogy 13 éves /lány/ vagyok.És akinek itt sok pénze van és mondok neki valamit.Akkor mindneki rögtön azt mondja,hogy féltékeny vagyok.De ez másnál is igaz.Miért mondják rögtön mindig mindenre,hogy csak a féltékenység?Még csak 13 éves vagyok,de már most elegem van,hogy mindig minden a pénz körül forog.Ha nincs pénz nincs boldogság?Miez?Ugy is meglehet élni.A pénz nem boldogít csak megkönyíti az életed.És olyan rossz,hogy tényleg már az iskolába is azt hallgatjuk a többiekkel,hogy ennyiért meg ennyiért vettem egy felsőt.És mondom,hogy nekem nem tetszik,röktön jajj csak féltékeny vagyok,hogy én nem vehetem meg.Igaz nem tetjük,meg,hogy megvegyük,annyiért veszünk kaját.Régen megtehettük volna most egy kis gödörbe vagyunk,nem ez a lényeg.És természetes örülnék ha mi is megvehetnénk annyiért,DE nem vagyok féltékeny.Jó,hogy Ők megtehetik.Perzse megfordul a fejembe milyen jó lenne,DE én inkább leszek egy kis paraszt lány akinek nincs akkora pofája az egojától,meg nem olyan barátjai vannak akik csak a pénzük miat barátkoznak.Van olyan barátnőm akik nagyon gazdagok és vele jóba vagyok nagyon,de Ő nem henceg hogy 10ezerét vacsoráznak minden nap vagy ilyesmi.Mi lesz ha nagy leszek?Pénzért vehetek majd levegőt és az lesz a menő akinek nem vörös a feje vagy mi?
13 évesen én is azt hittem, hogy a pénz nem boldogít.
De igenis szükség van rá, hogy boldogok legyünk, mert nem jó állandóan a számlákon gyötrődni, meg, hogy mit eszünk a hónap végén.
Mit végén, van, hogy a közepén se jut már pénz kajára.
A te problémád más, de írtál egy olyan mondatot, amire ezt reagáltam. :)
2009. szept. 8. 19:18
2/18 A kérdező kommentje:
"A pénz nem boldogít csak megkönyíti az életed"
Tudom,hogy kell a pénz.De már annyira elegem van.Itthon is mindig apénz a pénz a pénz.KImegyek ott is ez a pénzt.Ezt a pénzt lopták el stb..Tv-be is a pénz.Mindehol a pénz.Mamáméknál sincs pénz,SŐT.De mégis ha odamegyek /most s 1 hnapot voltam/ és olyan jó volt.Igaz zsíros kenyeret edtünk meg ilyenek,de nyugalom volt.Unokatesóm (aki mamámékkal él) mondta,hogy jól megvannak.
2009. szept. 8. 19:21
3/18 anonim válasza:
erről jut eszembe az a kérdés,hogy ha a pénz nem boldogít,nekem adod-e a tiédet?:D
2009. szept. 9. 14:52
4/18 A kérdező kommentje:
Ja ha lenne pénzem.De akor se adnám oda.De nem lehetne a kérdésre válaszolni?
2009. szept. 9. 14:58
5/18 anonim válasza:
Én is 13éves lány vagyok de mi gazdagok vagyunk és a legolcsóbb felsőm is 3000Ft volt a legdrágább meg 24000Ft tényleg úgy tűnik féltékeny vagy mert neked nincs mondjuk Iphone-d csak úgy egy pl nekem van sajnállak de törődj bele te is és a szüleid is vesztesek akiknek 10000FT sok pénz kb.
2009. szept. 9. 16:52
6/18 A kérdező kommentje:
Azzta hát ez durva xD
Na ide figyelj inkább leszek szegény,mint egy ilyen kis beképzelt p*csa (már bocsánat).Te meg törödj bele,hogy barom vagy.Azt hiszed olyan nagy cucc az a b*zi Iphone hát nem nekünk a suliba a cigányoknak van olyan.És én nem szeretnék olyan telefont.Nagyon sz*r neked,hogy ilyen vagy részvétem.
2009. szept. 9. 17:01
7/18 A kérdező kommentje:
Ja nagyon féltékeny vagyok egy olyan lányra akinek nincsenek barátai,másokat piszkál ,mert nincsen jobb dolga és ebbe "öli" a bánatát,hogy másokat piszkál,azt akinek akkora egoja van,hogy szétpukan és még sorolhatnám,szerintem Te magad is szívesen elcserélnéd az életed.
2009. szept. 9. 17:24
8/18 anonim válasza:
Szerintem inkább te cserélnéd el nincs rosszabb annál aki szegény.
2009. szept. 9. 17:32
9/18 A kérdező kommentje:
Figyi nem fogok most veled veszekedni.Semmi értelme.Megvan a véleményenünk.És szerintem az nem jobb ha valaki olyn,mint te.Az jó ha valakinek van pénze viszont amit Te művelsz az elszomorító példája annak,hogy mi lesz azokkal a gyerekekkel akiknek sok pénzük van,de azon kívül semmijük sincsen.
2009. szept. 9. 18:04
10/18 anonim válasza:
17.15: Te meg kis csóró kisköcs*g! Le is pontoztalak!
Válasz: Szerintem ne foglalkozz azzak hogy mit mondanak, engem is így piszkáltak a többiek, levegőnek vettem őket, nicsak, abbahagyták!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!