Miről álmodozol most?
Figyelt kérdés
2009. szept. 7. 21:00
11/23 anonim válasza:
h végre a párommal töltsek egy kis időt, és hogy újra elfogadható, emberi nyugodt, kiegyensúlyozott, boldog életem legyen... ne pedig egy romhalmaz, ahol csak engem basz.tat mindenki.. de legalább a párom szeret ha más nem..:S:)
12/23 A kérdező kommentje:
Huha :)
Hát én egy idilli világról álmodozok :) Ahol a szeretteim nem halnak meg soha, ahol mindig rózsaszín a köd, mert olyan rossz, ha szürkülni kezd, ahol nincs olyan, hogy PÉNZ, sem olyan, hogy kétszínűség, és stb stb stb.
Amúgy visszatérve a földre, arról, hogy mindent sikerüljön beszerezni, mire kiköltözök az albérletbe, arról, hogyan lehetnék kissé pörgősebb, és arról, hogy kellene egy kis kaland, csak nem tudom mi :)
2009. szept. 7. 21:50
13/23 anonim válasza:
Arról a varázslatos szerelemről amit most élek,élünk meg...és a jövőről,a terveinkről hogy valóra váljon...
15/23 anonim válasza:
hogy talán egyszer igent mond, és együtt leszünk, és "túrázunk" Európában, motoron...
cöh.
16/23 anonim válasza:
egy erős kávé, pár üveg jó bor, csípős dohány, meg egy jó nő
17/23 anonim válasza:
Arról, hogy a hiteleinket egyszer ki tudjuk fizetni.
18/23 anonim válasza:
JCMről, hogy elhúzok, egy nagyon szép házról, aminek hosszú függönyei vannak.
19/23 anonim válasza:
róla :(
úgy szeretném látni :'(
20/23 anonim válasza:
arról h szerelmemmel lehessek.. :)(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!