Igaz-e a hír miszerint miközben egyre több magyar család küzd a fennmaradásért, cigányok tízezrei kapnak ingyen noteszgépet és internetet?
2013. febr. 14. 21:48
21/23 anonim válasza:
20
Igen addig legalább dolgoztak. Most meg hülyék lennének. Abba nőnek bele, hogy megelégedjenek azzal ami van, csak nagyon kevés százaléka veszi észre, hogy az élet nem ennyiről szól. És mivel ez megfelel nekik a szociális háló teljes mértékben megtartja őket, ha dolgoznak még rosszabbul is járnak (én már csak tudom, állítólag olyan jól keresünk a nyamvadt kis fizetésünkkel, hogy abból meg lehet élni, így 10 ft segítség nem jár).
22/23 anonim válasza:
23/23 anonim válasza:
"Egyet sem sikerült mondanod, amit valaki azért
kap, mert cigány."
Én tudok...
Az iskolában van/lehet már megvonták de kb 2 éve volt ez a "macika" segélyprogram vagy mi a franc...
Ha cigány vagy kapsz pénzt....
Ezért jön mind ide Magyarországra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!