Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért nem lehet chatelni,...

Miért nem lehet chatelni, ismerkedni csak úgy, miért szól minden a szexről?

Figyelt kérdés
Van párom,de szeretnék új emberekkel ismerkedni,beszélgetni ezotériáról, állatokról, az élet dolgairól.. de mindenhol csak kiéhezett emberekkel találkozom. miért van ez?kb.5éve még nem így ment
2009. szept. 6. 13:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
de igen, 5 éve is így ment :( és így megy ez már amióta feltalálták a chatet...inkább témába vágó fórumokon próbálkozz, ott valószínűleg olyan emberekkel találkozol, akikkel hasonló az érdeklődési körötök...
2009. szept. 6. 13:42
 2/5 anonim ***** válasza:
82%
Mert sok frusztrált szexhiányos, perverz beteg él ebben az országban, akik álnéven élik ki magukat a cseten. Ha ismerkedni akarsz sztem ne ott tedd. Anno én 1000 emberből 10-et ha normálisnak tudtam titulálni...vagy kevesebbet.
2009. szept. 6. 13:50
 3/5 anonim ***** válasza:
Add ki magad 60év körüli férfinek,akkor biztos senki nem majd veled a szexről társalogni:)
2009. szept. 6. 13:57
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
ez nem csak a chatre jellemző, mindenhol kiéhezett emberek vannak. a magány népbetegség, beteg az egész a társadalom. :)
2009. szept. 6. 15:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez bizony már 1999-ben így volt. Talán 1996-ban a magyar oldalakon még nem, mert akkoriban, ha jól emlékszem, privát beszélgetési lehetőség még nem is létezett, csak közös szövegmezők (és éjszakánként az országból chateltek vagy 10-en). De mihelyt sokan elkezdték használni a netet és lett privát lehetőség, a szex fő téma lett.
2009. szept. 6. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!