Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Megélhetésről pár kérdés...

Megélhetésről pár kérdés F/20. nem tudtam hova írna ide írtam és kész?

Figyelt kérdés

Tehát 20 éves leszek most majd.

Szeretnék saját lábra állni legkésőbb jövő nyárra.

8 általános.

Jogsit most teszem éppen le

És Szakma??? (Hegesztőn gondolkoztam..okj féléves)

Nincs érettségim.

Családi hátterekről mondjunk le.

Tehát egyedül leszek nincs senkim barátok senkim sincs.

Mégis mivel kell számolnom?(havi mekkora költségel)

Albérletbe mennék igen.

Semmivel fogok oda menni max egy laptop.

Vagy aki tájékozódott ilyen téren kérem irja le esetleg privátban részletesen. Köszönöm

#albérlet #küldönköltözés
2013. febr. 11. 06:45
 1/4 anonim válasza:
23%

hát ahhoz, hogy külön költözhess albérletbe, ahhoz kéne folyamatos jövedelemforrás, amihez nem árt ha van szakmád (sőt még úgy sincs könnyű dolgod, de anélkül meg pláne) meg az érettségid is megtudod csinálni estin, két év alatt..utólag fogod belátni h milyen jó h ezek vannak, és ne nehezítsd meg a saját dolgod h meló melletti tanulás, mert az nagyon kemény.

szóval, legyen egy szakmád, (amivel tudsz majd melót keresni), legyen érettségid, de az meló mellett sem olyan brutális.. és majd ha találtál biztos munkát, akkor tudsz alapozni a fizudra, h mit engedhetsz meg magadnak.. egy rózsadombi villát, vagy egy szobát egy panelban.

ha egyedül költöznél, javasolnám h kiadó szobát keress csak, ne komplett lakást, így a lakótársaid esetlegesen tudnak segíteni h mit h érdemes csinálnod h kijöjj a pénzedből, velük esetleg lehet közösködni ezen azon, meg így talán megúszod a kauciót, vagy ha nem, lényegesen kevesebb akkoris.

2013. febr. 11. 06:58
 2/4 anonim ***** válasza:
0%

Ha budapesti vagy van ágybérlet is 20 eft/hó, szakmunkásoknak. A rezsi ki tudja szerencsére nem voltam még ilyen helyzetben.

Talán újabb 10-20 eft.

Kaja napi 1000 ft értelmiségieknek, ha szereted a húst akkor szakmunkásoknak biztosan több, kell az engergia a fűtetlen műhelyekben.

Tanácsolom fogj össze idővel egy munkásnővel, vagyon nélkül és értelmiségi tudás nélkül más úgy sem jut.

2013. febr. 11. 07:43
 3/4 anonim ***** válasza:
46%

07:43

Sajnos nem mindenkinek jut biztos háttér, ahol milliomos apuciék feneke alá dugják a lakást meg a diplomát!

Láttam már sok értelmes szakmunkást, akinek értelmiségi párja volt, de olyan értelmiségit is láttam, aki sötét volt, mint az éjszaka.Persze a cinizmushoz és a szakmunkás lenézéséhez még ez a sötétebb fajta is ért.

2013. febr. 11. 08:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Ne költözz albérletbe, mert az gyakorlatilag minden pénzedet el fogja vinni nagyon hamar. Az egyetlen módja annak, hogy félre tudj tenni, az, ha a szüleiddel maradsz, vagy azzal, akivel jelenleg laksz. Ha tetszik, ha nem, ez a spórolás egyetlen módja.
2013. febr. 11. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!