Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Tapasztalataitok szerint...

Tapasztalataitok szerint mennyire igaz, hogy a jómódú falusi parasztok gyerekei mind tök bunkók?

Figyelt kérdés

Nálunk itt a városi suliba tök nagyra verik magukat, hogy van jogsijuk meg valami tragacs autójuk, amit a szüleiktől kaptak. Tipikus gusztustalan tahók, játszák a nagymenőt, meg arra vannak ki facebookon hogy videókat tesznek fel, ahogy otthon kapartatják a traktort a 20 centis disznószarba...

Nálatok nincsenek ilyenek?

2013. febr. 10. 20:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
77%
Tapasztalataim szerint épp annyira bunkók, mint amennyire a budapestiek :)
2013. febr. 11. 09:19
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Úgy gondolom, önmagát minősíti, aki lakóhely, munkahely, vagyon, vagy bármi más (nem emberi tulajdonság) alapján dönti el, ki tapló, és ki menő.

A taplóság és menőség fejben dől el.

Előfordul, hogy hogy valaki figyelmetlenül fogalmaz, ezzel másokat sért. Ez csak akkor probléma, ha nem először fordul elő. Az már jelent valamit.

2013. febr. 11. 15:38
 13/15 anonim válasza:
0%
Miert irtad le a mondatomat??? elottem levo?!
2013. febr. 11. 18:07
 14/15 anonim válasza:
0%
Bocsi kb, 3 al vagy elottem, elnezem, hogy nem csak 1 oldal van!
2013. febr. 11. 18:08
 15/15 anonim ***** válasza:
46%
@Kriszzta: Idéztem, hogy mindenki számára nyilvánvalóvá váljon hogy mire válaszoltam.
2013. febr. 17. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!