Miért van az, hogy az egyik embernek jó humora van, a másiknak meg jóformán semmi humonrérzéke sincs?
Figyelt kérdés
Nem vagyok egy "társaság középpontja", de azt mondják, van humorérzékem, szeretnek velem beszélgetni az emberek. Viszont ha összetalálkozok egy olyan emberrel, aki nem érti a viccet, teljesen megdöbbenek. Tudom, hogy vannak ilyenek, de nem értem, hogy hogy lehet nem érteni a viccet?2008. jún. 5. 09:55
1/2 anonim válasza:
leht túl hülye ahhoz hogy felfogja :D de amugy egyik ember ilyen a másik meg olyan, nem vagyunk egyformák ...vannak ilyen emberek ..talán túl sok gondjuk van vagy csak egyszerűen komoly típusú emberek,nem érdekli őket az ilyesmi kiztudja ..
2/2 anonim válasza:
Javarészt az is befolyásolja a humorérzéket, hogy milyen közegben nött fel valaki. Ahol nem vidám a család, nincsenek a napi kis viccelődések, ott nem tanulja meg az ember a humort, nem szokik hozzá. Érdekes ez, a keresztanyám ilyen. Mesélhettem én neki bármi vicces sztorit, csak nézett, és sokszor meg is sértődött, ha ugrattam. Azt mondják, hogy egy intelligens embernek van humorérzéke, és ezt tapasztalom is. Azt viszont nem osztom, hogy valaki azért humortalan, mert sok a problémája. Az én életem kicsi korom óta egy katasztrófa, mégis nevetek, viccelődöm, nevettetek, ugri-bugrizom, hogy jól érezzem magam az egyéni kis humorommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!