Járnak ide híres emberek?
Figyelt kérdés
és a nevüket meg merik mondani? :P úgysem tudjuk, melyik hozzászólást írják :D már rég gondolkodom rajta, vajon tévednek e erre olyan emberek, akikről szó is lehet a kérdésekben (sztárok,hírességek, esetleg politikusok, akiket annyira szidunk)2009. szept. 5. 16:55
1/9 anonim válasza:
sajna az ide írók99%-a vérbeli idióta úgyhogy ne reménykedj :D
3/9 anonim válasza:
én írónő vagyok. eddig 4 regényt adattam ki. de nem írom meg a nevem :P :)
4/9 anonim válasza:
Vannak. Én pl. 10 éve énekelek, de a nevem kiadásának nem célja ez az oldal, ez anonim. :-) Aki ismer, az rám ismer itt is, legutóbbi hétvégén pedig 2 színpadon is láthattak, akiket érdekelt a zenénk.
5/9 anonim válasza:
"...sajna az ide írók99%-a vérbeli idióta úgyhogy ne reménykedj :D..."
Te meg én vagyunk a kivétel 1%, és mi pont erről vagyunk híresek! :D
6/9 anonim válasza:
Jó napot kívánok!
Gyurcsány Ferenc vagyok!
7/9 anonim válasza:
20:30- az emberek 100%-a tudja, h viccelsz(köztük én is), de átvillant az agyamon, hogy milyen poén lenne, ha tényleg te lennél az :)
8/9 A kérdező kommentje:
gondoltam, hogy lesz ilyen :D de nem hinném, hogy pont ő mondaná meg a nevét XD
2009. szept. 6. 10:47
9/9 anonim válasza:
híresekről volt szó, nem hirhedtekről! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!