Ez a mostani módi. Most már nem sztár vagyok, hanem celeb. Mi lesz a következő hülyeség?
2009. szept. 5. 10:57
3/11 anonim válasza:
a következő hülyeség tvcsillag lesz:D rgo csillag születik...gondolom én... 1ébként gazdag civil lennék...
2009. szept. 5. 11:00
4/11 anonim válasza:
Ahogy Whoopy Goldberg az Apácashow 2. című film végén mondta: "Én híresség vagyok..."
Nem civil, nem celeb, nem sztárocska, HÍRESSÉG, és nem csak akarok vagy leszek, hanem vagyok. Sorry! :-)
2009. szept. 5. 12:27
5/11 anonim válasza:
én sosem lennék HÍRESSÉG (nem celeb), szükségem van a magánéletemre és arra, hogy ne ismerjenek fel az utcán, viszont arra vágyom, hogy abban, amit majd csinálok, tehát szakmai körben elismert és híres legyek
2009. szept. 5. 13:00
6/11 anonim válasza:
13:00 - A híresség nem azt jelenti, hogy nincs magánéleted. Magánéletük a sztárocskáknak és a celebeknek nincs, a HÍRESSÉGEKNEK VAN. :-) Nekem is van, a színpadról viszont teltházas tömegekre nézhetek le. :-)
2009. szept. 5. 13:08
7/11 anonim válasza:
de gondolom a kérdező arra a hírességre gondolt, akit mindenki ismer M.O-n és havonta jelenik meg róla valami pletyka az újságokban... én erre értettem a magánéletet...és attól,hogy valaki tömegek előtt lép fel, még nem híresség...én is színházban játszom, de nem azért ismernek el, mert én a híres xy vagyok, hanem azért, mert tetszik nekik, amit csinálok...
2009. szept. 5. 14:50
8/11 anonim válasza:
14:50 - Nézd, 10 éve énekelek egy olyan csapat tagjaként, akiket az ország legjobbjaiként mutatnak be mindenhol, szóval a híresség címszó megillet minket. Ahogy megilleti azokat a nálunk még nagyobbakat is, akikről cikkeznek ugyan, de a magánéletükről a nagyérdemű nem tud sokat, bár vannak, akik szeretnék. Az igazi hírességek megőrizték a magánéletüket, és oda nem jut be a bulvár. :-)
Szóval akikről a bulvár rendszeresen pletykákat cikkez, azok nem hírességek, csak sztárocskák meg celebek, de nem hírességek, nem a nagyok, és nem is lesznek a nagyok, míg ezt engedik. :-)
2009. szept. 5. 16:03
9/11 anonim válasza:
akkor te a Tankcsapda énekese vagy? :D jujj de izgi... viccet félretéve...én értem, mit mondasz, csak a kérdező kérdésfeltevése alapján ő nem az általad leírt hírességre gondolt, hanem a sztárocskára, celebre, eleve úgy is írta :) szóval ne aggódj, teljesen értem, mit mondasz és egyetértek vele...
ui: ha tényleg a Tankcsapdában vagy akkor imádlak és így tovább :D
2009. szept. 5. 16:52
10/11 anonim válasza:
16:52 - Egy másik csapat tagja vagyok, de ők is jók :-) Én meg azért provokáltam kicsit a kérdést, mert mi az, hogy más lehetőség nincs, amikor van? :-D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!