Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Help! Hogyan alkalmazzam a...

Help! Hogyan alkalmazzam a Titkot?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy leépítés lesz a munkahelyemen, és attól tartok, rajta leszek a feketelistán. Tudom, hogy nem kellene ezen agyalnom, mert akkor ezt vonzom magamhoz, de nemnagyon tudok optimista menni. Mit tegyek?
2009. szept. 3. 21:36
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Légy magabiztos, és bízz magadban. És gondolj arra, ha el is küldenek, akkor jobb helyet fogsz találni, mert JÓ VAGY! Szóval a titok az, hogy bízz magadban!
2009. szept. 3. 21:41
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha ismered a könyvet (vagy a videót), akkor pontosan tudod, hogyan kell alkalmazni...

A YouTube-on rengeteg "vágyvideót" találsz pont erről. :D

2009. szept. 3. 21:42
 3/10 anonim válasza:
79%

Rhonda Byrne - A titok/The secret

de szerintem van sokkal jobb könyv sött olvasni sem kell mert fel van olvasva szóval hagnos könyv könyedén le lehet tölteni és szinte ugyan arrol szól mint a titok csak bővebben jobban el van magyarázva és vannak önfejlesztő feladatok ajánlom mindenki figyelmé be

Adok egy linket ingyenesen le lehet tölteni

[link]

2009. szept. 3. 22:30
 4/10 anonim ***** válasza:
30%

sehogy, mivel egy humbuk.

gondolkozz. egy bérházban lakik két titok-guru. az egyik azt akarja, hogy ugassonak a kutya, mert csak arra tud elaludni. a másik azt, hogy ne, mert csak csendben tud aludni. most akkot mit csináljon a kutya?

egy világban élünk, akármennyire is nem tetszik, ha meg lehetne így mágiázni a dolgokat, akkor az durva paradoxonokat szülne. kb. mint az időutazás.

ha én nem akarom, sosem fogsz magadhoz vonzani. mindegy hogy jó vagyok, vagy rossz, ez nem így működik. sajnos. :)

2009. szept. 4. 01:24
 5/10 anonim ***** válasza:
37%

"gondolkozz. egy bérházban lakik két titok-guru. az egyik azt akarja, hogy ugassonak a kutya, mert csak arra tud elaludni. a másik azt, hogy ne, mert csak csendben tud aludni. most akkot mit csináljon a kutya?"

Egyszerű: a kutya ugat, a csendkedvelő polgártárs pedig megsüketül.

Amúgy tényleg humbug.

2009. szept. 4. 02:35
 6/10 anonim ***** válasza:

Az utolsónak...

a kutya azon az oldalon fog ugatni és éppen hallhatóan,ahol azt kívánja valaki:)míg a másik oldalon az semmit nem hall,aki csak csendben tud aludni:)

A kérdezőnek...

bízz abban,ha belekerülsz a leépítésbe,akkor esélyed lesz egy jobb munkára ez a titok lényege,úgy állj hozzá,hogy magadat győzd meg,hogy a dolgaid neked megfelelően kell hogy alakuljanak,mert ezt szeretnéd és képes vagy tenni érte,ne azt várd,hogy a szél majd behoz az ablakon egy munkaszerződést

2009. szept. 4. 08:57
 7/10 Srapnel ***** válasza:

A gazdasági eredetű leépítésre te aztán akármit összemágiáskodhatsz, úgyis kirúgnak. Vagy mit gondolsz, az excel táblában átíródnak a forintok és nagyobb lesz a bevétel?

Ez az egész titok dolog egy kapitális marhaság. Legalább is ebben a formában. Egy valós, pszichológiai jelenségcsoportot teljesen rosszul magyaráz, ezért a végén helytelen következtetéseket von le.

2009. szept. 4. 08:58
 8/10 anonim ***** válasza:
egymás alatt laknak, ráadásul panelben, az is áthallatszik ha mosogat az egyik, a kutyaugatás meg pláne. főleg ha fölül lakik az, aki ugattatni akarja. á, hagyjuk. :)
2009. szept. 4. 15:47
 9/10 Srapnel ***** válasza:
Látom, 0-ra lettem pontozva. Gratulálok. Talán nem csak ilyen könyveket kellene olvasni, hanem odafigyelni, mit tanulsz az iskolában matek/fizika órán. Meg gondolkodni egy kicsit. Na mindegy, nem az én életem! :)
2009. szept. 4. 19:17
 10/10 A kérdező kommentje:
en nem pontoztam se le se fel senkisem. amugy meg az olyanok valaszara lettem volna kivancsi, akik hisznek benne es hasonloan gondolkoznak efelol, mint en- es nekik koszonom a valaszokat, neked pedig koszonom, hogy idot pazaroltal a valaszadasra(utolsonak)
2009. szept. 5. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!