Dórika1999 kérdése:
Szerintetek mi lesz a Szent Johanna Gimi 8-ban?
Figyelt kérdés
2013. jan. 31. 20:15
1/7 Eccavú27 válasza:
Szerintem marha jó lesz, mint a többi*-* Sok fordulattal, és meglepetéssel :D Remélem Reni és Cortez együtt maradnak...az lenne a "hepiend"
2/7 anonim válasza:
Háát, balhék, poénok, fordulatok, Reni és Cortez kapcsolata, érettségi, érettségi bankett, és sok sok megkönnyezett oldal.
3/7 anii200 válasza:
Laura azt mondta sírós lesz a vége, de én szerintem C+R. együtt maradnak:) remélem <33 meg Ricsi meg Virág is.:D
De lesznek gondolom balhék, meg hasonlók, de Happyend legyen!!:D:)
4/7 anonim válasza:
Még jó, hogy sírós lesz, hiszen ez az utolsó rész. Az biztos, hogy iszonyat jó lesz, sok viccel, még több teljesített feladattal (Reni énekel Vladárnak, szerintem.:D), és méég több vidámsággal..:)
5/7 anonim válasza:
Remélem lesznek olyan oldalak amelyeken lesznek fényképek:D
Imádom az SZJG-t:D Nem akarom,hogy vége legyen:(((((
6/7 anonim válasza:
A szjg kalauzban lesznek a szerpelőkről is képek és elvetett borítok is. Májusba jelenik meg
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! :) Én már láttam a borítót és nagyon nagyon teccik! :)
2013. febr. 3. 19:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!