Más is vélekedik így a facebook-os "világról"?
Én ugyan fent vagyok a Fészen,de egy csomó ismerősömnél látom,hogy teszik fel,és osztják meg a hülyébbnél hülyébb,idétlenségeket,meg mindenféle nyálas privát fotóikat,na meg aztán az ehhez fűzött 12éves szinten lévő hozzászólásokat.Úgy meg tudják játszani magukat,közben az életben,ahol a mindennapi cselekmények,és helytállás a lényeg,ott annyira szánalmas bénák,és gyakorlatilag szinte tiszta csőd az életük.
Néha olyat hozzá tudnék szólni egy két idézethez,stb.
Az élet nagy dumáit felteszi a hülye,aztán Ő a világ főg.cije,életében egy fasírtot se bírt megenni!
Brrrrrrrr:)
Kicsit zavarosan írsz. Hol látsz te ellentmondást abban, hogy valaki "hülyébbnél hülyébb,idétlenségeket,meg mindenféle nyálas privát fotóikat" rak fel, és "12éves szinten lévő hozzászólásokat" ír, ugyanakkor "az életben [...] szánalmas bénák,és gyakorlatilag szinte tiszta csőd az életük"
Szerintem ez egyáltalán nem furcsa. Akiknek képesek értelmesen viselkedni az életben, azok a facebookon is tudnak, akik nem, azok nem.
Egyébként az se vall éppen a legkifinomultabb jellemre, ha valaki úgy érzi, mások hibáit kell kiemelnie és elmondania másoknak. Ez arra utalhat, hogy az illetőnek esetleg a saját önértékelése nincs rendben, és azzal próbálja a saját értékét (akár csak saját maga számára is) növelni, hogy másokat fikáz. Nézz magadba, és ha véletlenül ilyesminek a nyomát látod, akkor gondolkodj el, és másképp keresd magadban az értékeket. Értékes ember vagy, fogsz találni ilyet magadban, de nem mások becsmérlése által.
Ezen vagy fennakadva ?
Az a vicces, hogy sokan megbotránkoznak azon, hogy face-n valaki mennyire hülye, pedig aki a való életben sem más attól miért kellene interneten másra számítani...ugyanaz a személy, tehát nem a fb-n fog okosabbá válni.
Én rendszerint törlöm, aki mindeféle hülye idézetet oszt meg minden 5 percben.
Ami meg felháborít, az idétlen kacsaszájas pózolás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!