Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Más is vélekedik így a faceboo...

Más is vélekedik így a facebook-os "világról"?

Figyelt kérdés

Én ugyan fent vagyok a Fészen,de egy csomó ismerősömnél látom,hogy teszik fel,és osztják meg a hülyébbnél hülyébb,idétlenségeket,meg mindenféle nyálas privát fotóikat,na meg aztán az ehhez fűzött 12éves szinten lévő hozzászólásokat.Úgy meg tudják játszani magukat,közben az életben,ahol a mindennapi cselekmények,és helytállás a lényeg,ott annyira szánalmas bénák,és gyakorlatilag szinte tiszta csőd az életük.

Néha olyat hozzá tudnék szólni egy két idézethez,stb.

Az élet nagy dumáit felteszi a hülye,aztán Ő a világ főg.cije,életében egy fasírtot se bírt megenni!

Brrrrrrrr:)

2013. jan. 26. 15:46
 1/5 anonim ***** válasza:

Kicsit zavarosan írsz. Hol látsz te ellentmondást abban, hogy valaki "hülyébbnél hülyébb,idétlenségeket,meg mindenféle nyálas privát fotóikat" rak fel, és "12éves szinten lévő hozzászólásokat" ír, ugyanakkor "az életben [...] szánalmas bénák,és gyakorlatilag szinte tiszta csőd az életük"

Szerintem ez egyáltalán nem furcsa. Akiknek képesek értelmesen viselkedni az életben, azok a facebookon is tudnak, akik nem, azok nem.

Egyébként az se vall éppen a legkifinomultabb jellemre, ha valaki úgy érzi, mások hibáit kell kiemelnie és elmondania másoknak. Ez arra utalhat, hogy az illetőnek esetleg a saját önértékelése nincs rendben, és azzal próbálja a saját értékét (akár csak saját maga számára is) növelni, hogy másokat fikáz. Nézz magadba, és ha véletlenül ilyesminek a nyomát látod, akkor gondolkodj el, és másképp keresd magadban az értékeket. Értékes ember vagy, fogsz találni ilyet magadban, de nem mások becsmérlése által.

2013. jan. 26. 16:04
 2/5 anonim ***** válasza:
Tény, hogy a facebook is csak egy eszköz, amit lehet ésszel, normális ember módjára, és ész nélkül, az amúgy is végtelen emberi hülyeséget terjesztve használni. Én csak azt nem bírom, mikor valaki azt is kiírja, ha sz*rni megy, vagy, ha név nélkül, egyértelműen célozgatva gyalázzák a másikat üzenőfalom, ami egyértelműen privát üzenet tárgya lenne, mert a másik kétszáz ismerősnek rohadtul nincs semmi köze két ember vitájához. Mértékkel szerintem belefér egy kis ökörködés, idézgetés, de az persze már irritáló, ha egyfeszt ezt látni...
2013. jan. 26. 16:07
 3/5 anonim ***** válasza:

Ezen vagy fennakadva ?

Az a vicces, hogy sokan megbotránkoznak azon, hogy face-n valaki mennyire hülye, pedig aki a való életben sem más attól miért kellene interneten másra számítani...ugyanaz a személy, tehát nem a fb-n fog okosabbá válni.

2013. jan. 26. 16:30
 4/5 anonim ***** válasza:

Én rendszerint törlöm, aki mindeféle hülye idézetet oszt meg minden 5 percben.

Ami meg felháborít, az idétlen kacsaszájas pózolás.

2013. jan. 26. 16:52
 5/5 anonim ***** válasza:
az ilyen idiótákat ne jelöld vissza, vagy ha már megtetted tiltsd le és nem ezen fog égni a fejed ha felmész facebookra.
2013. jan. 26. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!