Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Annyira ciki! Miért kell így...

Annyira ciki! Miért kell így leégetni a magyarokat más ország előtt?

Figyelt kérdés

Brit tehetségkutató versenyen egy magyar csaj nagy beégése!

Kb 4:08-nál jön a Krisztina!

http://www.youtube.com/watch?v=oIX5w7F3i-s

2009. szept. 1. 15:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Tudod elsősorban a politikusainkon röhög a világ,az a ciki nem egy ilyen szerencsétlen lány.
2009. szept. 1. 16:00
 2/12 anonim ***** válasza:

Biztos egy aranyos lány lehet

de ha ennyire tehetségtelen miért indul

tehetségkutató versenyen?

2009. szept. 1. 16:08
 3/12 anonim válasza:
91%
ha valakinek ennyire nincs önkritikája meg is érdemli..
2009. szept. 1. 16:08
 4/12 anonim ***** válasza:
91%

"Miért kell így leégetni a magyarokat más ország előtt"

És most ez miért a magyarok leégetése? Egy ember égett le, nem egy egész ország; ráadásul néhány ember előtt, nem egy egész ország előtt.

2009. szept. 1. 16:17
 5/12 anonim válasza:
ez tényleg kicsit gáz, ahogy összenéztek a zsűrik, mikor mondta hogy Magyarországon él.. de azt nem értem, hogy ha MAGYAR neve van, akkor miért angolosan ejti ki, hogy a kedvükben járjon a szerintem kicsit bunkó zsűriknak? tudom az angolban nincs GY betű, meg a kanadai nagybácsim is mondta, de akkor is, nem kellett volna a zsűriknek megismételni utána a nevét, akkor nem mindegy ha már magyarosan ejtené ki a nevét, ezzel kimutatva a magyar származását?
2009. szept. 1. 16:19
 6/12 A kérdező kommentje:
jaa, bocsi, ezt a műsort Angliában nagyjából mindenki nézi!És oké, lehet erős túlzás volt, hogy leégeti a magyarokat...
2009. szept. 1. 16:20
 7/12 anonim ***** válasza:

Pff. no comment. Egyébként szerintem is inkább magát járatta le a csaj, mint az egész országot.Nézdd meg ezt: ez se jobb:

http://www.youtube.com/watch?v=vdvlek-gFps

2009. szept. 1. 17:25
 8/12 anonim ***** válasza:
Egyébként mit mond pontosan a lány meg a zsűri?
2009. szept. 1. 17:27
 9/12 A kérdező kommentje:
váááá, ez tényleg cikibb!Nem tudom hogy nincs önkritikájuk!Én még itthon sem égetném magam, nem hogy külföldön!
2009. szept. 1. 17:52
 10/12 A kérdező kommentje:
csak azt kérdezik, hány éves, mi a neve, honnan jött, meg kiket tart "idol"-nak.Elmondja a nevét, meg hogy szereti Angliát, aztán csúnyán kiszavazzák.
2009. szept. 1. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!