Van még rajtam kívül olyan, aki így gondolja?
Figyelt kérdés
15 éves leszek.Nem olyan vagyok akit mindenki utálna, de nem igazán vannak barátaim.Nem azért, mert unalmas vagyok vagy mások nem akarnak velem barátkozni hanem ,mert nem érzem magam jól velük.Mindenki annyira egyforma, én azt vettem észre, hogy a velem egykorúak csak egymást utánozzák.Néhányan benyalnak a legmenőbbeknek. De mi a jó ezen??Miért nem adják magukat és mért akarnak "menőkkel" barátkozni??Miért nincsenek olyannal, akivel jól érzik magukat?Olyan rosszul érzem magam másokkal és eddig még nem találkoztam olyannal, aki más lett volna, vagy úgy gondolkodna mint én..2013. jan. 25. 18:50
1/5 csingilingg84 válasza:
Az ilyen gondolkozásúak kevesen vannak. Sajnos. :(
2/5 anonim válasza:
Ha már most eleged van ebből a hozzáállásból, ne is akarj belegondolni, mi megy az egyetemeken, a munkahelyről nem is beszélve. Megvan a helye és ideje a talpnyalásnak és a barátságnak is, a kettő pedig csak ritkán találkozik.
3/5 anonim válasza:
Ne aggódj, nem vagy ezzel egyedül. Vannak akiknek a kapcsolatok száma, másoknak a minősége számít. Az igazán fontos személyek azok, akikre számíthatsz ha baj van, és te is szívesen segítesz nekik érdek nélkül. Ettől függetlenül nem jó, ha nagyon elszigeteled magad. Nem azt mondom hogy jópofizz és vágj jóképet mindenhez, de azért igyekezz nyitottnak maradni az emberek fel, érhetnek kellemes csalódások is ;)
4/5 anonim válasza:
A legnagyobb baj, hogy később is sokan ilyenek maradnak.
5/5 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem szigetelem el magam.Jóban vagyok másokkal, csak nem érzem magam jól velük.
És igen elég ritka lehet, mert olyan emberrel tényleg nem nagyon találkoztam még, akiknek fontosabb lett volna, hogy jól érezzék magukat, minthogy ne próbáljanak folyton megfelelni másoknak és inkább megjátsszák magukat.
De köszönöm a válaszokat!:)
2013. jan. 26. 19:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!