Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi kell ahhoz, hogy Dél-Koreai...

Mi kell ahhoz, hogy Dél-Koreai állampolgárságot kapjak?

Figyelt kérdés
Létszíves ne linkeljetek angol oldalakat. Ha elvégeztem az egyetemet kint szeretném folytatni. Egy éve tanulok koreaiul. Úgy tudom h a vízum 90 napig szól.

2013. jan. 22. 14:32
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Itt leírják a lényeget.

http://www.gyakorikerdesek.hu/utazas__azsia__2572258-del-kor..

De ha komolyan gondolod, akkor a nagykövetségen érdeklődj.

2013. jan. 22. 14:56
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem is nézz rá a nagykövetség honlapjára, illetve vedd fel a kapcsolatot a választott egyetemmel.

Mert követelményszint az van, nem is kicsi.

2013. jan. 22. 18:20
 3/4 anonim ***** válasza:
74%

Miért ne linkeljünk angol nyelvű oldalakat?

Magyarul sokkal kevesebb információt lehet találni (szinte mindenről) mint angolul.

Bár koreai honlapokon kellene nézelődnöd. Nyilván ha koreai állampolgár akarsz lenni, tudsz is koreai nyelven.

Az állampolgáráságot nem szokták csak úgy osztogatni. És nem úgy van, hogy odamész egy-két évet ott elvagy azután már adják is az útlevelet.

Sokkal közelebb is vannak gazdag országok, ahova megéri letepedni.

Lehet, hogy neked jól hangzik, hogy koreai állampolgár vagy, de azért ez nem így működik.

2013. jan. 24. 09:56
 4/4 A kérdező kommentje:
Beszélek angolul folyékonyan. Koreaiul alapfokon. Már mindent megtudtam amit szerettem volna, persze nem innen.
2013. márc. 6. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!