Ha egy ismeretlen személy normális hangnemben ír /írna nektek facebookon, válaszoltok/válaszolnátok neki?
Figyelt kérdés
2013. jan. 19. 17:09
1/10 anonim válasza:
Attól függ, hogy mi a kérdés :D
2/10 A kérdező kommentje:
nem perverz dolgok, hanem például iskoláról, munakehelyről érdeklődnek
2013. jan. 19. 17:13
3/10 anonim válasza:
Igen, rám néha rámírnak volt osztálytársak, akiket már évek óta nem láttam, még ha nem is annyira kedvelem az illetőt, válaszolok és beszélünk pár szót.
4/10 anonim válasza:
A levelére igen, válaszolnék, volt is már ilyen. A feltett kérdéseire attól függően, mit kérdez. Ha úgy érzem, nem indokolt, hogy megtudja rólam az adott dolgot, akkor megírnám neki udvariasan, hogy ne haragudjon, de nem szeretnék válaszolni a kérdéseire.
5/10 anonim válasza:
Attól függ, milyen hangulatban lennék. Én mostanában a saját barátaimnak sem válaszolok, sem facén, sem egyenesen az e-mailfiókjukba, nincs hozzá kedvem. Nem ők tehetnek róla, ez van. Pláne egy idegennel biztos, hogy nem foglalkoznék. De ha épp olyan passzban lennék, hogy nyitott, érdeklődő vagyok, akkor biztosan írnék.
6/10 anonim válasza:
nálam is kedvfüggő. ha épp aszoc hangulatomban talál bárki, nem fogok visszaírni.
ha nagyon jó barát, megerőltetetm magam egy igen-nemmel.
de aki ismer tudja hogy ilyen vagyok, aki nem, azt meg magasból.... általában.
7/10 anonim válasza:
Szerinted másképp hogy lehet irmerkedni??Így.Hogy valaki ír,és eldöntöd,hogy beszélgetsz-e.
8/10 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy válaszolnék, vagy ha igen, nem hosszan, egyrészt nem vagyok az a társasági típus, nem kötnek le a beszélgetések, mástészt ha idegen akkor nem tud rólam semmit amit kérdezhetne, mert nem osztok meg információkat idegenekkel.
9/10 anonim válasza:
Persze.Ha normálisan beszél velem,akkor semmi okom,hogy bunkó legyek vele.
10/10 anonim válasza:
Nem. Ilyesmire nincs időm, de ha mondjuk jelentős okkal megindokolná, hogy miért kérdez rá ezekre, akkor talán válaszolnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!