Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A facebook-on hol lehet...

A facebook-on hol lehet beállítani, hogy ki írhat nekem?

Figyelt kérdés
2013. jan. 19. 11:07
 1/3 anonim ***** válasza:

Teljesen le akarod tiltani, vagy csak annyira, hogy chaten ne lásson?

Mert ha teljesen le akarod tiltani akkor rámész az illető nevére, és ugye bedobja az adatlapot. Ott van az a lehetőség jobb oldalon, hogy Üzenet, és mellette van egy kis nyíl. Azt a kis nyilat lenyitod és ott van, hogy Jelentés/Tiltás.

Ha csak azt akarod hogy amikor elérhető vagy chaten és ő ne lásson, akkor a chaten rámész a nevére, mintha írnál neki, és a felugró kis ablak tetején van 2 jel, a kamera, a középső a lehetőségek, meg az X. Rámész a lehetőségekre, és ott van az hogy: Chat kikapcsolása neki: az illető neve.

Ennyi, remélem arra gondoltál amit leírtam. :)

2013. jan. 19. 13:48
 2/3 A kérdező kommentje:
nem erre gondoltam, bocsi. arra ,hogy töröltem valakit az ismerősök közül, és nem akarom, hogy tudjon üzenetet írni nekem..
2013. jan. 19. 14:23
 3/3 anonim ***** válasza:
Akkor azt csináld, amit először írtam, hogy rámész az adatlapjára és letiltod. Akkor nem fog látni se és üzenetet sem tud küldeni, plusz még az ismerősöd sem lesz, mert ugyebár törölted.
2013. jan. 20. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!