Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan töltsek fel youtubra...

Hogyan töltsek fel youtubra 15 percnél hosszabb mixet?

Figyelt kérdés
Vannak Dj mixeim, amikbe zenéket válogattam össze. Viszont közel egy 50 percesek Láttam másokat, akik ilyesmiket töltenek fel. Azoknak hogyan sikerül? Mit kellene tennem, hogy én is feltölthessek 15 percnél hosszabb zene összeállítást. Megcsekkoltam ilyesmihez hasonló kérdéseket, de valami arra vett rá, írjak ez ügyben.

2013. jan. 17. 20:47
 1/2 anonim válasza:
azt úgy lehet youtuban mikor feltöltéshez nyomsz és ott van hogy:szeretnél többet feltölteni vagy ilyesmi oda rá kattolsz és ott majd meg kell adni telefon számot de ne agodj nem fog levenni a számládról semmit sem csak küldenek rá 1 sms és enyi :)
2013. jan. 18. 00:13
 2/2 A kérdező kommentje:
Közben én is megtaláltam, de nekem anno mondtak olyat, hogy a fájl méret csökkentésével is el lehet érni. Köszönöm szépen a választ!
2013. jan. 18. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!