Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Rájöttem hogy az osztálytársam...

Rájöttem hogy az osztálytársam meglopott (fülhallgató, pénz, stb. ). Azt tervezem, hogy szétverem a fejét. Szerintetek mi legyen?

Figyelt kérdés
2013. jan. 17. 15:49
 1/3 anonim ***** válasza:

Semmiképp nem ajánlom. Egyrészt kulturált emberek nem így oldják meg a problémáikat, másrészt te kerülnél bajba miatta.

A legjobb az lenne, ha szólnál egy tanárnak. És megbeszélnétek az egész osztály előtt.

2013. jan. 17. 15:51
 2/3 A kérdező kommentje:
19 évesek vagyunk, sajnos ez a szólunk a tanárnak dolog nemigen működik. A srác többször lebukott hogy lopta az osztálytársait, de most az én cuccom vette el, én nem fogom annyiban hagyni. Nem akarom komolyan megverni, és sulin kívül, de valamit muszáj tenni.
2013. jan. 17. 15:58
 3/3 anonim ***** válasza:

Amíg iskolába jársz, ezt úgy tudod elintézni, ha szólsz az ofőtöknek, vagy v.kinek, akinek az osztály a felügyelete alá tartozik. Lehet ez a pl. műhelyvezető is.

Kényszerű megoldás, de talán megoldás, ha nem viszel magaddal sok pénzt, és igyekszel az értékeidet magadnál tartani.

Amúgy szerintem is beszélne kéne veled, de ne verd meg, mert te kerülsz bajba.

2013. jan. 20. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!