Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az alábbi...

Mi a véleményetek az alábbi mondatról? "Nem azért szeretlek, mert szükségem van rád, hanem azért van rád szükségem, mert Szeretlek. "

Figyelt kérdés
2013. jan. 17. 08:12
1 2 3
 21/26 Pietrosol ***** válasza:

Jézus felkent,beavatott segítő volt!Amiről ő beszél az nem mágia.Legfeljebb rosszul asszociálsz és keversz ide mágusokat és jósokat.Varázslás azt az illúziót jelenti,amit az öntévesztésben lévő ember önmagáról gondol,vagyis,hogy összekeveri magát az önmagáról képzelt dologgal,gondolattal.

A bűn pedig a létezésben meglévő esemény,amely minden ember életében végbemegy.Ez az öntévesztés,amikor az ember az önmaga által kivetített képpel azonosítja önmagát.Krisztus benned születik meg és teszi értelmessé a szenvedéseidet.Férfi és nő nem kívül lesznek egy testté,hanem az egyes emberen belül,így a lélek és szellem egyesül.

2013. jan. 18. 14:44
 22/26 poet1 ***** válasza:
Felkent volt,de a beavatottságra nem találtam semmit. Mit is jelent ez?
2013. jan. 18. 17:16
 23/26 poet1 ***** válasza:
A varázslásra adott magyarázat nagyon meggyőző,de a Biblia mintha máshogy fogalmazna. Minden olyan természetfelett erő ami nem Istentől jön,az sátáni. Én egyébként nem bebeszélek,mert nem vagyok skizofrén,csak leírtam az igei álláspontot. Te Szent Szellem által értelmezed az írásokat?
2013. jan. 18. 17:21
 24/26 poet1 ***** válasza:
még vmi. Nem Krisztus születik meg bennem hanem én Őbenne. Az egyik apostol beszél a hívők tejkorúságáról,ha tehát Krisztus lenne a gyermek bennem,a kijelentés nem lenne igaz,meg egy gyermek ugyan hogy oktathatna jóra? Jézus földi szolgálatára is 30 évet várni kellett pedig akkor másodjára született meg,mikor a földre jött
2013. jan. 18. 17:26
 25/26 A kérdező kommentje:

" Nem Krisztus születik meg bennem hanem én Őbenne. "

:)

...ez is igaz, de az is igaz, hogy benned is megszülethet Ő...és ha jól futod földi köreidet, meg is születik , mert Ő lesz a te MEGVÁLTÓD, aki benned születik meg...

...az "Írás" is mondja..."én az Atyában és az Atya énbennem"...szóval ezért nem látja az ATYÁT senki, de aki a FIÚT LÁTJA az LÁTJA az ATYÁT, mert ŐK EGY!...erre varrjál gombot :)

2013. jan. 19. 09:19
 26/26 poet1 ***** válasza:
:) Ez világos, én csak azt mondtam, hogy Jézus azt mondta, hogy Őt kell befogadni, de természetesen ebben benne van mind az Atya, mind a Fiú mind a Szent Szellem. Maga Jézus is azt mondta, hogy aki engem fogad be, nem engem fogad be, hanem aki engem küldött. De persze mivel egyek, ezért mindhármat befogadod az egyben. Örülök, h dűlőre jutottunk! :))
2013. jan. 19. 18:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!