Miért küldi majdnem minden szülő egyetemre a gyerekét?
Egyetemista vagyok,de vannak hajmeresztő csoporttársaim,van,aki még helyesen sem tud írni,egy mondatban 5 hibát is csinál,egy másik meg lenézi a barátnőit,mert otthagyták az egyetemet,és elmentek dolgozni,szakmát tanulni,szóval a csoporttársaim nagy részénél azt sem értem,hogy érettségiztek le egyáltalán,alapműveltség is hiányzik sokuknál,
most én is ott akarom hagyni,mert nem tetszik a felsőoktatás,nagyon fel van hígulva,mindenkit felvesznek,ezt elmondtam a csoporttársaimnak és minednki nézett rám,hogy miért akarom otthagyni,
szakmát akarok tanulni,most kultúra és turizmus szakra járok,de semmire se jó,nem tanulunk semmit
Jobb is ha ott hagyod, és nem azért mondom mert bántani akarlak!
Neked sem kifogástalan a helyesírásod, a hatsoros mondandódban, egyetlen pontot sem használtál, közben már a mondatod végére értél többször, illetve a teljes szöveg végére sem tettél semmit. A vessző után pedig szóközt kell tenni, bár ez inkább gépelés, nem helyesírás, de azért ha tényleg ennyire lenézel mindenkit, legalább nézz magadba is. Menj nyugodtan szakmát tanulni, más meg mást tesz. Semmi közöd hozzá, mindenki azt csinál amit akar. Elnézést, ha megsértettelek!
Nézd meg a munkanélküliségi arányt a diplomásoknál és a nem diplomásoknál. Többszáz százalékos a különbség! A szülő meg azt szeretné, ha a gyerekének lehetőleg legyen munkája.
Egyébként ha egy normálisabb, erősebb szakra mész, ott a hallgatók is normálisabbak. Én két egyetemre jártam, az egyik helyen mérnökképzésre, ott gyakorlatilag mindenki olyan volt, akiből valóban értelmiségi lehet, a másik helyen büfészakra, ott még helyesírást is kellett tanítani, mert olyanok jártak oda, akik számára ez gondot okozott!!
Aki annyira buta, azt talán felveszik, de lediplomázni nem fog.
Mégis hogy megy át az államvizsgán?
Én ezt nem akarom elhinni.
A büfészakokat meg ne említsük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!