Mik a kedvenc fiú, lány neveitek? Esetleg mit utáltok?
Nekem lány:Melinda,Laura,Dóra
Fiú:Bence,Balázs,Botond,Máté
Lány : Luca,Anna
Fiu:Attila,Imre,Koppány
Lány: Orália, Anália... Na jó, neeem, de tényleg léteznek ilyen nevek. :S
Szóval, lány nevek: Jázmin, Alíz, Flóra, Mia, Anna->legjobban az első kettő tetszik
fiú nevek: Noel, Ádám, Martin
Lány:Kriszta,Csilla,Renáta,Alíz,Anita
Fiú:Bence,Dániel,Márton
nekem a Balázs nem tetszik annyira,mert nem lehet jól becézni(sorry akit így hívnak :) )
Ami tetszik:
lány: Zita, Georgina, Jázmin, Gabriella
fiú: András, Attila, Gergely(Gergő)
nem tetszenek:
lány: Fanni, Maja, Móni, Zsanett, Ivett
fiú: az ilyen nagyon régies nevek, mint a Tas vagy az Örs.
Lány:Luca, Anna, Dorina
Fiú: Botond, István, Simon, Levente
jajj :D
16-os vagyok azokat írtam amiket szeretek :)
Lány: Melitta, Hajnalka, Virág, Jázmin
Fiú: Zsolt, Demeter, Bence, Szilárd
Lány: Dóra, Renáta, Viktória, Ticiána, Kitti, Andrea
Fiú: Gábor, Attila, Endre, Miklós
Lány: Valéria, Ivett, Kordélia (igazából a Kornéliát szeretem, de nem bírom a Nelli nevet, és a Kornélia sokszor Nelli lesz, pedig valamiért a Nelli nagyon irritál), Laura, Zita, Liliána
Fiú: Krisztián, Zsolt, Gábor, Valér, esetleg Bálint vagy Dávid, de az nem annyira
Amit utálok: Enikő, Krisztina (bocsi, ha valakit így hívnak), a nagyon tucat neveket (pont az ilyen Bence, Balázs, Dóra, atb., bocsi), illetve a másik végletet, a nagyon túlzó neveket, az ilyen Dzsenifer, Bernadett, Bettina, Barbara, Jázmin, Ramóna, Roxána, Dzsesszika, Dzsenifer (bár utóbbihoz jó emlék köt, volt ilyen nevű ismerősöm), Viktória, Valentina. És valamiért nagyon utálom a Kittit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!