Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Beilleszkedési problémák!...

Beilleszkedési problémák! Miért mindig ugyanúgy a alakul a helyzet?

Figyelt kérdés
Altalánosban is mindig egy szűkebb csoportba tartoztam, azok közé, akik nem bulizzák halálra magukat, akik szeretnek tanulni stb. Emiatt kicsit kiközösítettek. Aztán a gimnáziumban változtatni akartam hiszen teljesen új emberekkel ismerkedtem meg, (közben meg egyre jobban megszerettem a bulis életet), de a történet megismétlődött, ugyanabba a kis csoportba tartoztam, akit félig-meddig kiközösítettek. Azt hiszem hiányzott a nagy dumás képesség, meggyőző erő, cigizés és piálás. Most az egyetem következik, hogy induljak útnak, hogy az egészséges középutat megtaláljam az embereknél? Reményvesztett vagyok. Hogyan viselkedjem?
2009. aug. 28. 15:53
 1/3 anonim ***** válasza:
hát probáj alkazmazkodni a többiekhez, ha pl bulizos tipusuak, akkor kérdezd meg tölük hogy nincs-e kedvük bulizni, és eggyüt elmentek, egy kicsit iszol, a lényeg az alkalmazkodás,
2009. aug. 28. 16:06
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem nem muszáj innod és cigizned ahhoz, hogy elfogadjanak. Vagy legalábbis ez az én tapasztalatom. Nagyon sokáig én is ezek nélkül buliztam. Nem feltétlen szükségesek ahhoz, hogy jól érezd magad. Szerintem csak legyél nyitott.
2009. aug. 28. 18:00
 3/3 Srapnel ***** válasza:
100%
Nézd, van az úgy, hogy nem tartozol a többséghez. Ez van. Meg kell szokni. Amúgy meg miért akarsz mindenképpen olyan emberek csoportjának tagja lenni, akik mások, mint te? Vagy akiknek az életmódját te nem szeretnéd magadnak? Keresd meg inkább azt a maroknyi embert, akikkel jól elvagy, mint hogy egy nagy, de nem neked való csoport tagja legyél.
2009. szept. 1. 07:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!