Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nagyon megköszönném, ha...

Nagyon megköszönném, ha valaki segítene nekem angolban!?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Holnapra kéne nekem egy prezentáció angol órára, London nevezetességeiről. Nincs egy jó angol tudású ismerősöm se, így ha nem gond, szeretném ha valaki írna körülbelül 4-5 mondatot a legfőbb nevezetességekről. Kérlek titeket, hogy ne legyen benne hiba, és próbáljátok ebbe a pár mondatba belesűríteni a fontos információkat. Kerestem angol szövegeket, de azok túl hosszúak voltak, és mindenféle dologról volt benne szó csak a lényegről nem.

Nagyon megköszönném ha valaki leírná, mert ezen múlik az angol ötösöm.

2013. jan. 10. 18:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Ne, ezen most jót nevettem :D Írjuk meg helyetted és ne legyen benne hiba :D:D:D Főleg, ha az ötösért tepersz, írd meg te magad.
2013. jan. 10. 19:09
 2/5 beglerbég ***** válasza:
Tudod, a nevezetessegekrol eleg azt elmondanod, amit te erdekesnek talaltal veluk kapcsolatban. Keress ra a London Eye-ra, Tower, Westminster Abbey, Trafalgar Square, kocsmak, focicsapat, double decker... stb. Mindegyik nevezetesseg, a prezi akkor jo, ha a sajat velemenyedet is beleszovod az adatokba. :)
2013. jan. 10. 19:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Miért most állsz neki...?
2013. jan. 10. 19:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha az ötösért tepersz, elvileg jónak kéne lenned angolból...
2013. jan. 10. 19:26
 5/5 A kérdező kommentje:

Rendben, tudod itt segítséget kérnek az emberek, ha nincs értelmes hozzáfűznivalód ehhez, akkor minek írtál?!

beglerbég: köszönöm!

Azért, mert sok dolgom volt, de úgy gondolom, ez inkább rám tartozik.

Igen, és jó is vagyok belőle. Csak már nincs arra időm, hogy keresgéljek ilyen szövegeket, aztán keressem meg hogy mi a lényeg..stb.

Ha nincs olyan ember, aki normálisan válaszolna rá, akkor senki se írjon!

2013. jan. 11. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!