Milyen Angliában élni?
Én kúltúrsokkot kaptam és nem azért mert rossz hanem mert annyira más volt, nem tudtam mihez kötni semmit. Van akire ezek a dolgok nincsenek ekkora hatással de én csak tátottam a szám jó ideig.
Részben ide tartozik hogy minden egy kicsit máshogy működik, más a konnektor, más a közlekedés, más az emberek viselkedése is. Olyan érzésem volt sokszor hogy ekkora kupleráj hogy a francba lehet a fél világot sikeresen leigázó országban. Persze ez csak látszatra kupi, ott ez a rend.
Mások az emberek is, igaz csak vidéken töltöttem huzamosabb időt, de kimondottan korrektnek ismertem meg az angolt. A stílusuk is tetszett, nem szokás hogy motyognának, a földhöz beszélnének az emberek, hanem ha van valami azt érthetően elmondják (persze ettől még brutális tájszólások vannak :))
Tudom, másnak más tapasztalatai vannak, nekem ez.
Fasza.
Ha van egy jobb munkád és/vagy nem minimálbéren vagy, akkor nagyon is élvezhető.
Persze sokan kimennek szar munkáért, mert az is nagyon jó pénz magyar viszonylatban, és annyiból áll az életük, hogy meló-utazás-otthon punnyadás.
Én Londonban töltöttem az utóbbi 2 nyaramat, és dolgoztam is, de szinte minden nap későn értem haza, mert mindig lestem, hogy hol vannak ingyenes vagy nagyon olcsó programok és látnivalók, lehetőségek.
Szóval szemesnek áll a világ. Attól függ, hogy milyen beállítottságú vagy.
De nekem tetszik alapvetően. Budapest amúgy sokban hasonlít Londonhoz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!