Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi van ezzel az oldallal?...

Mi van ezzel az oldallal? Nálatok se engedélyezett?

Figyelt kérdés

A közigallas oldalára szerettem volna rámenni, de a firefox nem enged át. Két napja még működött, de azóta ezt írja ki:

Ez a kapcsolat nem megbízható

Azt szerette volna, hogy a Firefox biztonságosan kapcsolódjon a következőhöz: kozigallas.gov.hu, de nem garantálható, hogy a kapcsolat biztonságos.

Általában a biztonságos kapcsolat létrehozásakor a webhelyek megbízhatóan azonosítják magukat, hogy bizonyítsák, hogy a felhasználó jó helyen jár. Ennek a webhelynek viszont nem ellenőrizhető az azonossága.

Mit tegyek?

Ha általában probléma nélkül

tud kapcsolódni ehhez a webhelyhez, akkor ez a hiba azt jelentheti, hogy

valaki leutánozta a webhelyet. Ne folytassa.

Ha érti, hogy mi történik, utasíthatja a

Firefoxot, hogy innentől kezdve bízzon meg a webhely azonosítójában.

Még ha bízik is a webhelyben, ez a hiba akkor is jelentheti azt, hogy

valaki megpiszkálta a kapcsolatot.

Ne adjon hozzá kivételt, kivéve ha

tudja, hogy jó oka van annak, hogy ez a webhely nem megbízható azonosítást használ.

Engedélyezzem? Vagy mit csináljak? Elég sok álláshirdetést találok ott mindig, eddig nagyon hasznos volt számomra. Meghekkelték volna?

2013. jan. 4. 11:40
 1/4 A kérdező kommentje:
Hűha, a Firefox hibaüzenetét beillesztéssel tettem be ide, bocsika hogy széthúzta ennyire :S Nem számítottam rá én sem, nézzétek el.
2013. jan. 4. 11:41
 2/4 anonim ***** válasza:

én ezt kapom:

Server Error

403 - Forbidden: Access is denied.

You do not have permission to view this directory or page using the credentials that you supplied.

2013. jan. 4. 11:53
 3/4 anonim ***** válasza:
nem hiszem, hogy meghekkelték, talán az új évben lejárt a tanúsítványuk és nem újították meg, csak ennyi lehet a gond
2013. jan. 4. 12:00
 4/4 anonim ***** válasza:
Vedd fel a kivételek közé és használd nyugodtan.
2013. jan. 4. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!