Mi a véleményed a Szigetről?
Énsem voltam még, engem is taszít! B.zik, leszbik, nyílt devianciák, és még lehetne sorolni........Bár minden bizonnyal le leszek pontozva, mert ugye tudjuk: aki nem szereti a szigetet az rasszista:)
22/f
ma 19:13
Persze, hogy az! :D
Most is volt koncert a rasszizmus ellen! Fehér előadókkal a yuppie-knek! Valahogy hiányoltam a százfogú cigányzenekart, és Bódi Gusztit a fellépők közül! Lett is volna másmilyen célközönség, aztán a nyitó napra elfogyott volna még a sziget is!
:D
A többi része meg tényleg deviáns.
Nekem az a véleményem, hogy pofátlanul drága. Nem vagyok szegény, de azért 10.000 egy napijegy. Szerintem sok.
Amúgy tesómék imádják, járnak is ki egész hétre. Jó, mert sok külföldivel lehet találkozni, akik általában nagyon barátkozósak. egész életre barátságokat lehet kötni, nameg van egy "mi vagyunk a szigetlakók" hangulata, úgy érezheted, hogy része vagy egy közösségnek. És az emberek többsége eléggé be van lazulva. Mint régen a táborok.
19:13
Azt gondolod, hogy a szigeten szinte csak b*zik, leszbik nyílt devianciák (drogosok) vannak, akkor nem rasszista vagy, szimplán csak korlátolt. Voltál már kint, vagy csak a kurucinfos fotókat láttad? De gondolj bele, nem vagy rasszista, csak kicsit butácska. Igen, a média (pl. a kurucinfo, de az rtl is) tényleg butít!
Nem voltam még kint a Gárda rendezvényein mégsem gondolom, hogy tele van rasszistákkal, neonácikkal, kopasz skinheadekkel, sőt azt sem hiszem, hogy ki akarják irtani a zsidókat vagy a cigányokat.
Én sem vagyok rasszista, de korlátolt sem!!!
Korlátolt nem vagy, csak szegényes lelkivilágú ha így felhuzod magad egy érkezett válaszon egy sokadrangú oldalon, ráadásul ami nem is neked szólt :)
Mellesleg nem hiszem hogy a szigeten csak ilyenek lennének, de hogy ezt propagálják és állítják etalonnak az viszont tény
18 éves vagyok, az utóbbi négy évben mindig kimentem egy-egy napra - az uccsó kettőre nyári diákmelóval összeszedtem a pénzt a napijegyekre, eleinte pedig még a szüleim vittek; ők is nagy szigetelők.
Az én tapasztalatom: a Sziget egy mini Woodstock. Aki szereti az ilyen hangulatot, akit nem zavar, hogy most pár napig nem úgy fog mosakodni, mint ahogy azt otthon tenné a saját fürdőszobájában, az imádja. Lehet ismerkedni, nagyon igényes koncerteket megnézni, különleges ételeket enni, különböző programokon és foglalkozásokon részt venni. Az emberek nagyon békések és jóindulatúak.
Az, hogy az rtl és társai eltévedt drogosokat és alkoholistákat mutogatnak a tévében - ilyeneket bárhol máshol is találhatsz, csak nézz szét a környező utcákban, rögtön három alkesszal futsz össze és ha szerencséd van, valaki hernyóval is meg fog kínálni. :) Ezek fesztivál nélkül is léteznek. Nem hiszem, hogy igaz lenne, hogy a Szigeten csak ilyenek lennének. Vannak, de nem ők vannak többségben, sőt, számuk inkább elenyésző. Persze az emberek vedelnek a sok koncert közben - de nem lesznek ettől tanyasi parasztok. Szórakozni járnak oda, nem a másikba belekötni; egymás mellett (és nem ellen) élvezik a programokat.
De tudom, ezt most senki nem fogja elhinni nekem :) A Szigetet látni kell, érezni - csak utána mondj véleményt róla. :)
Egyet értek abban, hogy a Sziget nem olcsó, nekem se lesz könnyű idén leperkálni azt az x-ezer forintot, holott én még csak nem is megyek ki az összes napra.
A Szigetet világszerte Readingel, Woodstockkal, Nova Rockkal említik egy lapon, a minőséget pedig meg kell fizetni.. Egyáltalán nem sajnálom rá a pénzt, ha olyan együtteseket láthatok, akik csak a Sziget miatt teszik ki a lábukat a UK-ből vagy bárhonnan, ahova nem rövid repülőút eljutni.
Egyébként, a VOLT-on és a Pannónián, sőt a legolcsóbb 2napos fesztiválokon is ugyanolyan arányban lézengenek drogosok, a Szigeten talán azért van annyi, mert a fesztiválozók száma is százszor annyi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!