Tegnap egy kb.12-14 kilós csomaggal kavartam a megfelelő villamos megállót keresve. Egy postás igazított útba. Mellette loholtam, meg is kellett állnom többször, de azt nem mondta volna, hogy segít. Hogyan értékelhető ez a viselkedés?
Amúgy a normálisabbja segített volna legalább egy csomaggal.
Az én értékrendszerem szerint igenis illendő. Még a fiúmat is lecseszem, hogy nehogy már anyám cipelje az akármit, mikor itt egy "gyúró" fiatalember. Ő sem látja meg, ha nem szólnak rá. A mostani férfiak többségéből határozottan kiveszett a lovagiasság. Ennél már csak az a jobb, mikor felszáll egy néni a villamosra, a fiatal srác meggyorsítja lépteit, hogy elkapja a néni elől az egyetlen ülőhelyet. Bunkóság a köbön.
27/L
A komment megírásának időpontja: ma 21:17
én is szeretlek, te kis kamus :D
nincs olyan, hogy "minden időben etikai szabály".
pl. régen a gyerekek magázták a szüleiket. mert akkor az volt az etikai szabály. még volt olyan is, hogy a nőknek kuss volt a férjük engedélye nélkül. és nőknek nem volt választási joguk. ezt szeretnéd???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!