Olcsó és jó kollégiumok Budapesten?
Sajnos az iskolámnak nincs saját kolesza (GDF), illetve van, de az magán és kissé drága (BDHotel, eléggé luxus a koleszokhoz képest). Pénzem az nem nagyon van és a legnagyobb pénzforrásom is a diákhitel, munka nincs a környékemen, ha meg munkába állnék, az az amúgyis kevés szórakozás és alvás rovására menne (mert napi öt óra az utazás). Szobákon is szívesen közösködöm, legalább nem a 7 éves öcsém lóg egész nap a nyakamon, hanem egy kortársam. És talán végre tudok majd élni is, nemcsak magam elé bámulni vagy gépezni.
Nemsokára 22/F/Nógrád megye
Egyházi fenntartású kolik viszonylag olcsók szoktak lenni és kultúráltak, bár lehet, hogy kissé szigorúak, nem tudom, én még nem laktam olyanban, csak egy ismerősömtől hallottam, hogy ő olyanban lakik, mert nem kapott máshol szállást.
De amúgy beadhatod pl. ELTE kolikba is a jelentkezést, néha szoktak felvenni külsősöket, ha van hely. Mondjuk ezek is elég drágák külsősként, és az árhoz képest baromi igénytelenül néz ki az egész épület, ezt viszont személyesen tapasztaltam.
Az egyháziaktól én is félek ilyen szinten, lehet nem gyakorolhatnék a gitáromon death metalt, csak egyházi zenéket. :D A túl olcsóakban meg konkrétan csótányokkal együtt kell aludni.
Legrosszabb esetben problémás lesz az étkezés megoldása egy darabig, de csak ki fogom azt bírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!