Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit kell tennem? (Elhagytam a...

Mit kell tennem? (Elhagytam a pénztárcámat, benne az okmányaimmal lennt leírom)

Figyelt kérdés
Szóval, pénteken elhagytam a pénztárcámat, benne a személyi igazolványommal,lakcímkártyámmal, jogosítványommal (M kategória), és két bankkártya (amiket letiltottam).. Tehát mit kell most tennem? Ma délután nyitva vannak az okmányirodák? Ha igényelem az új okmányaim akkor hány munkanap mire megjön? Mit kell pontosan csinálnom? Valaki tudna segíteni, kérem?
2012. dec. 31. 00:59
 1/4 anonim válasza:

Személyi igazolvány 1500,-

Lakcímkártya 1000,-

Adókártya 2200,-

TAJ-kártya 2200,-

Nekem ennyibe kerültek az irataim elvesztése . :(

2012. dec. 31. 01:20
 2/4 anonim válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__egyeb-kerdesek__2754..

Sokat segíteni nem tudtam , de megpróbáltam neked válaszolni. (első válaszoló)

2012. dec. 31. 01:21
 3/4 A kérdező kommentje:
Rendben, nagyon szépen köszönöm a segítséget.:) Már csak a jogosítványom, és a diákigazolványom visszaszerzésének a módját nem tudom. Kérem segítsenek.
2012. dec. 31. 01:25
 4/4 anonim ***** válasza:
De mindenképpen várj egy hetet, mert elő szoktak kerülni az iratok, ha mást nem, feladják postán, mi még eddig mindig visszakaptuk, volt hogy még a pénzt is. Én hiszek az emberekben, érdemes várni.
2012. dec. 31. 08:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!