Unalmasak a barátaim és újakat nem tudok szerezni, mit tegyek? Elunom az életem
Figyelt kérdés
Mióta ebbe a suliba kerültem, csak 3 emberrel tudtam összebarátkozni, vagyis csak kettővel mert az egyiket már ismertem. Az a problémám hogy ugyan kedvesek, viszont halál unalmas emberek, és néha úgy érzem hogy kicsit gyerekesek. Mára már kifejezetten idegesítenek. (A többi lánnyal nem tudok lógni mert én nem vagyok népszerű. Próbáltam már de ha hozzájuk szólok nem is válaszolnak. Pedig velük szívesen lennék mert jó arcok és nem egész nap csak ülnek a helyükön mint ezek.) Mit csináljak?:S A szüleim is mondják hogy miért nem megyek sehová hétvégén? Mennék én ha lenne kivel. Itthon szarráunom magam már bocsánat. Nem hiszem hogy velem van a probléma, előtte általánosban sok barátom volt és az osztályból szinte mindenkivel jól kijöttem.2012. dec. 28. 14:44
11/11 anonim válasza:
A barátság nem arról szól hogy együtt nevess valakivel hanem hogy támogassátok egymást hóban rosszban. Tehát ha igaz barátok miért számít hogy unalmasok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!