Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a neten...

Mi a véleményetek a neten való ismerkedésről? Gondolok itt pl. a GyK-re, vagy egyéb oldalakra.

Figyelt kérdés
Csalódtatok már benne? Hülyeségnek gondoljátok?

2012. dec. 27. 20:33
 1/8 anonim ***** válasza:
:D
2012. dec. 27. 20:33
 2/8 anonim ***** válasza:
eddig nem jött össze!
2012. dec. 27. 21:00
 3/8 anonim ***** válasza:

gyk-n lehet ismerkedni? hogyan?

jó lenne, ha működne

29F

2012. dec. 27. 21:09
 4/8 A kérdező kommentje:
Abból gondolom h lehet, h privátban elkezdhetsz beszélgetni bárkivel, és ha ő is nyitott, akkor bármi lehet...vagy nem tudom...épp ezért tettem ki a kérdést, hogy valakinek bejött-e már...csak kíváncsiságból..:)
2012. dec. 27. 21:46
 5/8 anonim ***** válasza:
Legjobb barátaim nagy részét neten ismertem meg. Bár nem éppen itt gyakorikérdéseken:D Itt eddig csak ferde hajlamúakkal, és agyilag defektesekkel sikerült összefutnom. De ez nem azt jelenti másoknak nem sikerülhet.
2012. dec. 27. 21:50
 6/8 anonim ***** válasza:
Én találtam már itt nagyon értékes embereket! Barátilag.
2012. dec. 28. 00:47
 7/8 anonim ***** válasza:
Egyet kivéve más oldalon még nem próbáltam, itt már számtalanszor, de mivel nem vagyok budapesti, akár a fejem tetejére is állhatok, nem jön össze sem barátilag, sem párkapcsolatilag semmi tartós a közelben lakókkal. A neten meg levelezzen hosszasan az, aki netes barátokat keres.
2012. dec. 28. 01:02
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem neten már volt példa rá és a gyk.n is van barátom illetve jó ismerősöm több is.
2012. dec. 28. 02:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!