Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Új barátokat szeretnék szerezn...

Új barátokat szeretnék szerezni! De hogyan?

Figyelt kérdés

Sajnos nem vagyok barátkozó tipus.

Egy közösségi oldalon szétnéztem, találtam szimpatikus embereket. Hogyan kellene megismerkedni velük úgy, hogy ne alakuljon bennük ki rossz kép rólam?

Eddig, akivel megismerkedtem, az nem szeretett engem, majd később szeretett meg az a néhány barátom, aki van.

Gondolom, a baj velem van, de egyedül nem fogok tudni változni, kérlek segítsetek!

2009. aug. 24. 23:57
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Én inkább fórumokon próbálkoznék, mint közösségi oldalon.

Legyél rendes, kedves, blablabla, de ne tapadj, ne okoskodj, stb. Sokan nem fognak szeretni, ez van, sokan mások meg oda lesznek érted.

Ha már közösségi oldal, írj valamilyen ürüggyel, mondjuk mert érdekelne egy klub, de nem tudod, megéri-e belépni, és látod, hogy ő tag (közös érdeklődés, plusz sok ember szereti, ha segíthet). Vagy csak írd meg, hogy unalmadban böngészve találtad, nem lenne-e kedve beszélgetni. Ez mindig jó pont.

Szánj időt a barátaidra, figyelj oda rájuk, szeresd őket, törődj velük - de találd meg az egyensúlyt, ahol mindketten számítotok, ahol senki sem nyomja el a másikat, és senki sem akaszkodik kibírhatatlanul.

Ismerkedésre jó színtér még a számtalan játék - mmorpg, városépítősdi, vagy csak online römipartik, honfoglaló. Itt is garantált a kezdőtéma.

A barátaid barátai neked is jó ismerőseid lehetnek, csak szervezz programot, ahová elhozzák őket.

2009. aug. 25. 00:23
 2/3 anonim válasza:
51%
Szerintem bárhol ismerkedj csak interneten ne. Nagy csalódást is okozhat. Inkább a való életbe. A régieket meg becsüld meg.
2009. aug. 25. 01:54
 3/3 anonim válasza:
Én is új barátokat keresek, mert csalódtam a régiekben! 24/L
2009. okt. 22. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!