Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek mikor lesz vége...

Szerintetek mikor lesz vége ennek a nagy facebook-mániának?

Figyelt kérdés
2012. dec. 24. 15:11
 1/6 anonim ***** válasza:
46%
Remélem minél hamarabb. A Failbook egy kvázi hasznavehetetlen oldal; mindenre jó akar lenni, sokat akar a szarka, de nem bírja a farka...
2012. dec. 24. 15:25
 2/6 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem 1-2 év és vége lesz már, most hogy ugye telefonokon ingyen lehet használni egy bizonyos részét mindenki azon keresztül kommunikál, csak a baj az hogy sokan marhaságokat osztanak meg aminek semmi értelme nincsen :(

Jó lenne a facebook ha sokan értelmesen használnák és ne olyan marhaságokat osztanak meg amikről gondolom mindannyian tudjuk hogy miről beszélek. Szerintem 1-2 év és már annyira elhagyatott lesz az az oldal mint most a myvip meg az iwiw és a többi, aztán lesz majd másik, így megy ez.

2012. dec. 24. 15:28
 3/6 anonim ***** válasza:

Már lecsengőben van.

Használni fogják majd, de nem mindig és nem mindenre.

2012. dec. 24. 16:01
 4/6 anonim ***** válasza:
80%
Speciel kapcsolattartásra szerintem kiváló. Ilyen módon remélem, hogy sokáig.
2012. dec. 24. 16:51
 5/6 anonim ***** válasza:
38%

Én szintén több előnyt látok benne, mint hátrányt.

A kipakold dolgokat elég jól lehet szűrni, a kapcsolattartásra pedig tökéletes.

(Fényévekkel jobb, mint az iwiw vagy a myvip. Mind technológiai, mint funkcionális szempontból.)

2012. dec. 24. 23:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Én chatelésre használom, plusz az a funkció is roppantul hasznos, hogy csoportokat lehet létrehozni, nagyban megkönnyíti események/bulik/összejövetelek/anyámkínja szervezését. A hü.lyeségeket meg remekül lehet szűrni, ha zavar. Engem szimplán ami nem érdekel, azzal nem foglalkozok és kész.
2012. dec. 25. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!