Ők szegények vagy én vagyok gazdag?
Figyelt kérdés
Voltam Miskolcon. Az egyik legjobb barátom szülővárosában, ott azt vettem észre, hogy teljesen másképp élnek ott az emberek minnt itt (nem csak cigáyokról van szó). Én Budapest negyedik kerületében élek. Amikor megkérdeztem, apám azt mondta, hogy mi (a családuk) kicsit jobban él az átlagnál, de akkor sem értem voltam például ugyananak a havernak a Dunakeszi-i lakásában nem volt különb mint Újpesten. Szép tiszta város.2012. dec. 22. 23:14
1/7 anonim válasza:
Mi volt a különbség? Nem írsz részletesen addig nem lehet válaszolni ilyen kérdésre.
2/7 A kérdező kommentje:
1: Igaz, a környék koszos a gyerekek mocskos ápolatlan ruhába járkálnak a házak olyanok mit 10 évvel ezelőtt miskolcon. Ledalábbis ott ahol én voltam
2012. dec. 22. 23:34
3/7 anonim válasza:
Koszra és a mocsok nem a szegénységen és a gazdagságon múlik.
5/7 A kérdező kommentje:
Pontosan nem tudom, hogy Miskolc melyik részn volt, kb 1,5 éves sztori
2012. dec. 23. 14:17
6/7 anonim válasza:
Miskolcon valóban vannak nagyon szegények, ez látszik a környezetükön is. Látom a város kevésbé szép oldalát is, de nekem Bp. koszosabbnak és büdösebbnek tűnik. Így ez alapján nem ítélnék. Az hogy valakinek a lakása milyen, az nem városfüggő. Mindenhoz találsz puritán lakást, és a legújabb divat szerint készült és berendezett lakást. Ha ti jobban éltek az átlagosnál, akkor emiatt tűnhetett fel a különbség.
7/7 A kérdező kommentje:
6: De nem csak nálam veszem észre ezt, bármilyik barátomnál akiknél 100szor jártam
2012. dec. 23. 16:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!