Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha a legjobb...

Mit tegyek, ha a legjobb barátnőm egy olyan fiú miatt ejt engem folyton, aki nekem is tetszett?

Figyelt kérdés
Már 4 éve a legjobb barátnőm, és fiú még sose kavart be köztünk. Most mégis, ha áthívom a barátnőmet hozzánk, akkor nem akar átjönni, mert fáradt, aztán egy óra múlva már a bizonyos fiúnál kötünk ki. amikor velük vagyok, fölöslegesnek érzem magam. ez a helyzet , ahogy a fiú is ,már nagyon idegesít. Örülnék ha összejönnének, de valahogy mégsem. segítsetek, légyszí!

2012. dec. 22. 12:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Sztem ebben az esetben, ha még csak nem is jöttek össze ők ketten, de már ennyivel fontosabb neki a srác (akivel még csak nincsenek is kapcsolatban), akkor nem nevezném igazi barátnőnek... hacsak nem te fújod fel a dolgokat. Kérdés, hogy mennyi időt tölt veled most, mert ha nem vészesen csökkent le, az normális, hiszen ismerkedik, vmi más is bejött az életébe. Viszont ha folyton leráz, akkor meg nem jó barátalapanyag. Ezt neked kell tudnod. Meg azt is, hogy neked ő-e a fontosabb, vagy a srác, aki neked is bejön. Ha ő, és nem fog teljesen lerázni, akkor sztem próbálj meg örülni nekik, ha összejönnének, mert ő legalább boldog. De mondom, ha majdhogynem megszakítja veled a kapcsolatot, akkor érdemes más barát után nézned...
2012. dec. 22. 12:55
 2/3 A kérdező kommentje:
Hát.., már csak suli szinten találkozunk a barátnőmmel, bár akkor általában együtt vagyunk... Ez azt jelenti, hogy kezdjek új barátokat keresni, és hagyjam őt a fiúval?
2012. dec. 25. 11:44
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy írtál, de szerencsére már megbeszéltünk mindent, úgyhogy újra Legjobb Barátok vagyunk :DDDD
2013. jan. 13. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!