Stellita kérdése:
Justin Bieber undorító, csúnya, átlagos vagy jóképű?
Figyelt kérdés
2012. dec. 20. 16:30
22/30 anonim válasza:
aranyos , édes , cuki . mielött fére értenétek lány vagyok !
24/30 anonim válasza:
Szerintem aránytalanul nagy a feje, és a korához képest éretlennek néz ki. Emellett szánalmasan nagyképű.
26/30 anonim válasza:
Látom volt itt egy mod, mert az "enyhén fogalmaztál" válasz nem arra ment.
29/30 anonim válasza:
De mennyire egy kis b.u.z.i, f@sszopó, kis g.eci.
Még "ha" jól énekelne, de az a macskanyávogás már egyre hamisabb, arra meg végképp nem vagyok kíváncsi, hogy mire veri annyira magát, főleg hogy ronda mint a bűn a kis szemét.
Azok a csajok meg tényleg bolondok akik rácuppannak, főleg hogy esélyük sincs mindegyiknek, de ezt nem veszi észre senkise, csak mennyire cuki meg stb, na tudjátok mit, cuki a nagy frászt, az, az a jóbüdös, jóku.rva ...........
30/30 anonim válasza:
akkor is az kedves kérdező. Hiába dobálsz PM-el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!