Örülsz a Nemzeti Szinház új igazgatójának?
Figyelt kérdés
2012. dec. 17. 18:32
2/5 anonim válasza:
Én nem ismerem igazán ezt az új illetőt, majd meglátjuk, milyen lesz. Te mit gondolsz, Kérdező?
3/5 A kérdező kommentje:
Én örülök hogy Alföldi lelép.Ezt az embert már rég le kellett volna váltani,nem való a Magyar Nemzeti élére egy ilyen ember.A cselekedetei , a rendezései alapján itélem igy és nem a vallása és a nemi hovatartozása miatt.
2012. dec. 18. 12:25
4/5 Komplikato válasza:
Az új igazgató szakmailag ott van a toppon, de ha minimális gerince van, nem indul olyan pályázaton ahol részben el van döntve más nem nyerhet (volt ám még +2 pályázó!) és ahol a saját beosztottjai(!!!) fogják megszavazni.
Ráadásul persze Balogh elvtárs erről is kamuzott egy sort:
5/5 anonim válasza:
Én vagyok a 2. válaszoló. A linket most nem nézem meg, holnap vizsgázom és épp csak feljöttem, mindjárt megyek is aludni. :D De azt meg akartam jegyezni, hogy nekem tetszenek Alföldi rendezései (nem láttam sokat, de amit láttam, az tetszett). A "cselekedetei" egy tágabb témakör, ahhoz nem tudok hozzászólni (jó is, rossz is), a magán dolgaihoz meg nincs közöm. De örülök, hogy reális dolgok alapján ítélsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!