Ti barátkoznátok olyan emberrel, aki HIV fertőzött?
Érveket és ellenérveket légyszi magyarázattal leírni. Ha igen,mért igen,ha nem mért nem!?
Van egy ismerősöm,akiről kiderült,hogy HIV pozitív.Sokan elfordultak tőle,de nekem ez kicsit gusztustalan. Persze nyilván az ember óvatosabb,ha tudja ezt,de hát ismerősöm sem nagyon tehet róla,hisz házasságban fertőzte meg a párja.
Nincs szívem cserbenhagyni,ha hülyének néznek emiatt ha nem!
A '70-'80-as években a HIV és AIDS okát és fertőzési módját még nem ismerték. Ezért sokak fejében még téves képzetek élnek. Nem gonoszak akik elfordultak tőle, hanem tájékozatlanok és tudatlanok.
Egyébként nincs az a betegség ami miatt egy baráttól elfordulnék. Vannak előírások amiket be kell tartani, de ennek bele kellene férnie egy barátságba.
Én sem fordulnék el tőle.
Lehet persze azzal magyarázni,hogy tudatlanok, tájékozatlanok, de ha fontos nekem egy ember, akkor alap, hogy utánanézek a dolgoknak.
sziasztok!
Akkor én leszek a gonosz, én biztos, hogy el távolodnék tőle, biztosan tudatlan bunkó vagyok de akkor is hiába tudnám, hogy nem túl valószínű, hogy olyan élethelyzet elő állhat ahol akár pár% esély van arra, hogy elkapjam, de akkor se "kockáztatnék" ... maximum elektronikus formában maradna a kommunikáció.
Nem semmi esetre sem hagynám magára.
Aki meg azt írta elhagyná, olvasson már utána, mert lehetetlen úgy elkapni, hogy nem szexelek és a véretek sem érintkezik. Ha lehetne, a fél világ már fertőzött lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!