Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Honnan lehet angol nyelvű...

Honnan lehet angol nyelvű levelezőpartnert találni?

Figyelt kérdés
nem társkereső oldalt szeretnék, hanem egy anyanyelvi angol partnert, akivel csetelnék, íméleznék, és közben én tanulhatok tőle angolt. Fontos, hogy anyanyelvi legyen, mert nem akarok hülyeségeket tanulni ami egy másik külfölditől ragadna rám.
2012. dec. 13. 17:26
 1/2 anonim ***** válasza:
Engem is érdekelne a kérdés! Válaszokat előre is köszönöm!
2012. dec. 13. 23:38
 2/2 anonim ***** válasza:

Én a livemocha.com-ot ajánlanám, ott mindenféle országból (vagyis anyanyelvű angolokat) is lehet találni. A keresőben rá lehet arra is szűrni, hogy esetleg a másik fél meg magyarul akar tanulni, és akkor még szívesebben levelezne veletek, hisz kölcsönösen tudnátok segíteni egymásnak.

Ez egy kifejezetten nyelvtanulós oldal, külön feladatok is vannak fent, amiket ha megcsináltok, a regisztrált anyanyelvűek javítják ki :)

2012. dec. 15. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!