1/12 anonim válasza:
viszonylagosan barbárok, de azok az oroszok akiket valaha ismertem mind kedvesek, jó arcok.
2/12 anonim válasza:
a közlekedési kultúrájuk alapján nem igazán.
3/12 anonim válasza:
hat nem mind.xDDD ismerek parat ok kedvesek de vannak elmebeteg allatok is akik egy szo miatt szet verik a fejed de szo szerint..xDDDDDD
4/12 anonim válasza:
En csak nehannyal talalkoztam, de azok nagyon kedvesek, baratsagosak es joszivuek voltak.
5/12 zsuzsanna23 válasza:
Kollégáimmal eltévedtünk Moszkvában és a Metró állomást kerestük.Megkérdeztünk egy férfit és Ő elvezetett bennünket egészen a legközelebbi Metró állomásig,/pedig irgalmatlan hideg volt/ ami nem volt túl közel. Jó utat és kellemes moszkvai tartózkodást kívánt. Nem mondta, hogy most siet v. menjünk egyenesen majd érdeklődjünk mástól.
Szerintem kedvesek.
6/12 anonim válasza:
Az attól függ...
Ha a haveroddal utazol Moszkvába, akkor igen. Ha a Wehrmachttal, akkor kevésbé... :D
7/12 anonim válasza:
Én most elég sok orosszal dolgozok,ők mind nagyon kedves és rendes emberek.(Az más kérdés hogy a műszaki dolgokhoz egyszerűen nincs affinitásuk.)
8/12 anonim válasza:
"a műszaki dolgokhoz egyszerűen nincs affinitásuk" ?
Ezt mondjuk vitatnám.
9/12 anonim válasza:
az egyszerű emberek, általában az egész világon, így az oroszok is közvetlen, barátságos lények. Az alvilág, és a pénzes kutyák, teljesen más katerogia...
10/12 Makacs Kun válasza:
Igen. Ha Te is kedves vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!