Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek az emberek miért...

Szerintetek az emberek miért bántják a másikat a külseje miatt?

Figyelt kérdés
Én ezt sosem voltam/vagyok képes megérteni. Nekem sosem fordulnak meg olyan gondolatok a fejemben, hogy a másikat megszóljam, hogy nem épp egy szépség. Szerintem az ilyen ember nem ért el egy fontos értelmi szintet. Én is piszkálhatnák egy kövérebb embert, és fitogtathatnám ezzel azt, hogy én vékony vagyok. Azt megértem, ha valakit azért bántanak, mert oltári hülye, mert azon azért lehet változtatni. Sok olyan osztálytársam van, akit kiközösítenek, piszkálnak, ha pedig őket megvédem, idióta vagyok. És sok ilyen primitív, lenéző ember van magasabb korosztályokban is.
2009. aug. 21. 15:39
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
mert így próbálják kompenzálni a saját magukkal szemben érzett negatív gondolatokat, a kisebbségi komplexusukat.
2009. aug. 21. 16:28
 2/9 anonim ***** válasza:
mert randák és hülyék
2009. aug. 21. 16:38
 3/9 A kérdező kommentje:
Ha nekem negatív gondolataim lennének magammal szemben - márpedig vannak -, akkor inkább csöndben maradnék, nemhogy még magamra hívom a figyelmet.
2009. aug. 21. 16:48
 4/9 anonim ***** válasza:
mindenki más....
2009. aug. 21. 16:50
 5/9 A kérdező kommentje:
Egyébként akiket ismerek, és ezt csinálják, többnyire jól néznek ki, meg menők stb.
2009. aug. 21. 16:53
 6/9 anonim ***** válasza:

jól néznek ki, és menők (legalábbis ezt mutatják a külvilág felé)

valóban szörnyű kisebbségi komplexusokkal rendelkeznek, ezért másokat kritizálnak, mivel azt gondolják, hogy ettől ők szebbnek, jobb fejnek tűnnek mások szemében.

2009. aug. 21. 17:16
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezt én sem értem és fuuu de nem bírom azokat, akik másokat ilyenekért piszkálnak!Pont úgy voltam én is mint Te!Volt a suliban egy román srác, tök szerény volt, a légynek sem ártott volna, a sok hülye "menő" fiú meg piszkálta, télen kidobták a táskájának a tartalmát, kabátját, sapiját az emeletről, és hasonlókat csináltak.Mikor meg megvédetem őket, akkor én voltam az idióta!Szörnyű!!!soha nem érettem én sem ez mire jó!Most is úgy felháborodok, ha rágondolok!pedig már több mint 10 éve történt!
2009. aug. 21. 17:55
 8/9 anonim ***** válasza:
mert így próbálják a "menő" emberek a "hatalmukat" nagyobbítani. mert így a szerencsétlen csúnya tökre alárendeltnek fogja érezni magát
2009. aug. 21. 20:17
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
egyetértek az előttem szólókkal!kisebbséégi komplexusuk van!!pl engem az osztályban azért közösitett ki 8 lotyesz,mert hozzám jártak le a fiúk beszélgetni,a leghelyesebbek is. de sose voltam egy rib@nc,mert azokat rühellem!!és engem ribancoztak,aztán megismertek,megszerettek,később lett egy nagyon komoly barátom, sokat voltam vele,inkább mint velük,meg nem pasiztam mint ők (pedig 2nek volt komoly kapcsolata és ugy pasizott!!)ezért lenyomorékoztak, hülyéztek, ismét rib@anc lettem:D a külsőmben nem nagyon találtak mit kritizálni hiszen keményen fittnesseztem és kondiztam,arcra mások szerint szép vagyok (nem vagyok egoista!!) úgyhogy mivel féltékenyek voltak,nekik nemjött össze igy tudtak csak kritizálni.és 18-19éves létükre dedóóó!! ez amúgy 90%ban lányokra jellemző.aztán sokszor kiröhögtem őket,1,5éven keresztül még ment a civakodás mikor próbáltam védeni magam eleinte.aztán ezzel semmire nem mentem,letojtam,megdicsértem hogy jólvan mondjad csak biztos úgy van...majd egy mosoly :) látták hogy többé nem tudnak megtörni,kritizálni leálltak és hirtelen még puszipajtások is akartak lenni :)
2009. aug. 21. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!