30 évesen, hogy találjak olyan nőt, akinek nincs férje?
Figyelt kérdés
Akik tetszettek,azoknak mind gyereke van,meg férje.Titkolódzós kapcsolatot nem igazán szeretnék,ha benne is lenne egy nő,valahogy ezt gáznak tartom.
Nektek mi a tapasztalatotok,véleményetek erről?
2012. dec. 11. 20:32
1/6 anonim válasza:
Biztos, hogy lehet ilyen nőt találni. Én pl. 32 vagyok és nincs férjem- szóval keresni kell...
3/6 anonim válasza:
hát szerintem manapság több van akinek nincs férje, mint akinek van a 24-28 éves korosztályban, járj nyitottabb szemmel
én 24 éves vagyok és eddig egy barátnőm ment férjehez - ők mélyen vallásosak, a többségnek még hosszabb kapcsolata sem volt, mert nem fér bele, munka és suli mellett
4/6 anonim válasza:
Végiggondolva nem is ismerek olyan nőt aki 30 éves és férjnél van. Vagy nem volt még neki vagy elvált vagy leszbikus. Legalábbis gondolom hogy leszbikus mert elutasitott.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
red4me
Mondjuk én nálam idősebbekkel próbálkoztam,40-50 évesekkel,mert azokkal kerültem kontaktusba munkám során.
2012. dec. 11. 21:11
6/6 anonim válasza:
Edző teremben, utcán, összejöveteleken, céges bulikon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!