Mit rajzoljak? NAGYON FONTOS?
Nem tudom, konkrétan árvákra vagy intézetis gyerekekre gondolsz. Bárhogy is, a gyerekek többsége alapon a vidám dolgokat szereti; tehát lehetne valami vidám jelenetet, pl. cirkuszt, vidámparkot, kirándulást. A lényeg szerintem a mozgalmasság.
A kislányok kedvelik a virágokat, és - kortól függően - a babákat és / vagy a "trendibarbi" jellegű csajos képeket. A kisfiúk természetszerűleg az autókat és egyéb járműveket favorizálják. Általában mindkét nembeliek szeretik az állatokat.
Semmi iránymutatás nincs a témát illetően?
Ez nagyon aranyos kép. :)
Viszont szerintem egy kissé fel kellene turbózni: több fenyőt és bokrot rajzolni a háttérbe; ill. több mosolygós hóembert főleg középre, de lehetne szerteszét elhelyezve is. (Utóbbit már csak a negatív pszichológiai hatás elkerülése miatt is: lehet, hogy egy árva gyereknek az elvesztett szülője jut eszébe a két szülő + egy gyerek felállásról.)
Esetleg néhány állatkát is rajzolhatnál, pl. őzeket, szarvasokat, nyuszikat.
De azért úgy, hogy ne legyen túlzsúfolt a kép. :)
Jó munkát. :)
Igazán nincs mit. :)
Ha kész leszel, megmutatod a képet? Kíváncsi lennék rá. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!