Miért van ennyi besavanyodott nő?
Figyelt kérdés
Fiatalok, középkorúak egyaránt. Állandóan idegesek, ugranak mindenre, szinte kibírhatatlanok. Ha meg rájuk nézek, még az életkedvem is elmegy. Nem azért mert csúnyák, hanem a stílusuk, viselkedésük taszító. Több ismerősöm van, aki keresi a nagy Őt, de szidja a pasikat és nevetséges korlátokat állít. A munkahelyi légköröket pedig olykor megfojtják.2012. dec. 10. 20:20
1/2 anonim válasza:
Ezt én is tapasztaltam. Van egy lány barátom, 10 éve ismerjük egymást, most 25. Nem volt még sose barátja, amikor együtt vagyunk és megnézek egy csinosan felöltözött lányt, akkor azokat lek-rvázza. Ő abszolút igénytelen magára, van jó állása, de nem költ magára, és persze várja a nagy őt, ahogy észrevettem az igényei egyre csak nőnek.
2/2 anonim válasza:
Leterheltség, kilátástalanság, fáradtság. Én sem szeretek már beszélgetni, mert mindig csak a sirámokat hallgatom. inkább megnézek egy jó filmet, attól felvidulok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!