Magyarországon, hogyan viszonyulsz a hóhoz?
Figyelt kérdés
2012. dec. 8. 21:55
11/15 anonim válasza:
Gyűlölök minden csapadékot. A havat meg főleg. Hideg, vizes, lehetetlenné teszi a közlekedést... Gusztustalan amikor latyakos... Fujj!
12/15 anonim válasza:
Nekem a lepontozókkal van a bajom. Színvakok vagytok lepontozgatók? Balra van ám a HASZNOS középen a FÉLIG-MEDDIG HASZNOS, és a legutolsó a NEM HASZNOS. Csak a gyengébbek és a színvakok kedvéért, akinek nem inge nem vegye magára.
Én teljesen megértem azokat is akik szeretik és azokat is akik nem szeretik a havat. Mi a baj evvel? Na erre úgyse tudjuk meg a választ úgy sem.
13/15 anonim válasza:
Röhögök, mert az önkormányzatok minden évben nagy arccal kijelentik, hogy felkészültek a hóra, aztán leesik az első 2-3 cm, és bedurran a közlekedés.
Amúgy szeretem.
14/15 anonim válasza:
Szép a havas táj, csak a járdánkra ne hullna.
Amikor olvad tél vége felé azt nem szeretem. A latyakos letaposott fagyos t@knyot ami megfagy és kiválóan csúszik :-/
15/15 anonim válasza:
Nagyon szeretem, gyönyörű látvány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!