Ti hol szoktatok új embereket megismerni neten?
Figyelt kérdés
Elfogytak az emberek az MSN-emről.. :/ már alig van kivel beszélgetni. A chat.hu-ból elegem van, mert mindenki hazudik... más ötlet?2012. dec. 8. 20:45
1/12 anonim válasza:
Miért a neten keresel barátokat? Én kevés emberrel vagyok jóban, de rájuk lehet számítani.
2/12 A kérdező kommentje:
Tök jó... egy másik kérdésemre, hogy hol ismerkedjek igaziból, az volt az első válasz, hogy ha nem megy, akkor ismerkedjek neten. -.-
2012. dec. 8. 20:49
3/12 anonim válasza:
Bocsesz. Tényleg fura lehet. Azt nem én mondtam. Lécci linkeld be a kérdésedet, lehet tudok válaszolni. Két socially awkward penguin segítse ki egymást.
4/12 anonim válasza:
Próbálj meg inkább fórumokon, játékokon keresztül ismerkedni. Én facebook-on is benne vagyok egy csoportban, lényege hogy angolul lehet tanulni és van hogy szerveznek találkozókat is. Én innen ismertem már meg sok embert.
5/12 anonim válasza:
Én a moly.hu oldalon. Sehol semmi más nem jött be. Azaz a GYK-n is megismertem pár embert, személyesen is.
7/12 A kérdező kommentje:
Itt törlik a kérdést, ha csak ismerkedni akarok...
2012. dec. 10. 13:09
9/12 anonim válasza:
Itt is írhatsz privátot.. akár nekem is. Én is MSN-re már csak 1db ember miatt járok fel :-/
11:12-es voltam.
10/12 anonim válasza:
Hm nehéz kérdés... Én régebben még chateltam meg teveclubról is ismerek embereket, plusz társkeresőkről lányokat. :D
Én is már csak két ember miatt járok msnre a többiekkel meg facebookon tudok társalogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!