Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyire "menő",...

Szerintetek mennyire "menő", egy forgalmas, menő étteremben dolgozni felszolgálóként?

Figyelt kérdés
mert szerintem nem az ha dicsekszik valaki vele..
2012. dec. 6. 22:50
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
szerintem kukásként menőbb, mert ott van egy sofőröd aki még szállít is
2012. dec. 6. 22:51
 2/6 anonim válasza:
Nem tudom. Én forgalmas menő éttermekbe szoktam járni úgyhogy ha megmondod hogy melyik étteremről beszélsz akkor tudok véleményt is mondani.
2012. dec. 6. 22:56
 3/6 anonim válasza:
Hát, én nem látnám menőnek se rossz munkának. Olyan közepes, hidegen hagy.
2012. dec. 6. 22:56
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
A vendéglátás csak elsőre tűnik menőnek, valójában az embernek a belét ki kell dolgozni benne 14-16órákban.
2012. dec. 6. 23:38
 5/6 A kérdező kommentje:

Én azzal teljesen tisztában vagyok, hogy gürizni kell.

Nem erről van szó.

Nyáron én is olyan helyen dolgoztam , hotelben, ahol 12-13 órát végig kellett pörögni, rohanni, kb 10 percre sem lehetett leülni...és túlpörögtem magam, pihenni sem tudtam.

2012. dec. 7. 15:31
 6/6 anonim ***** válasza:

A külső csillogás mögé sokan nem látnak be. Még azok sem, akik dolgoznak a vendéglátásban, de náluk inkább arról van szó, hogy nem akarják látni a tényeket.

Nem látják, hogy a vendégek többsége türhő paraszt, akit vályúhoz sem szabadna engedni, nemhogy éterembe, emberek közé.

Nem látják, hogy a tulaj ott faragja le a béred, ahol csak lehetséges, akkor fizet ki, amikor kedve tartja, és b*szik bejelenteni.

Természetesen vannak rendes vendéglátós munkáltatók, de nagyon kevesen.

2012. dec. 7. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!